Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Soudal koopt Proflex

Gerelateerde onderwerpen :

Soudal, de Belgische fabrikant van kitten, lijmen en pu-schuimen, heeft op 10 februari het Zweedse bedrijf Proflex Trading AB overgenomen. Proflex wordt wereldwijd het 54ste filiaal.

Als exclusieve distributeur van Soudal heeft Proflex met de jaren een gerenommeerde plaats in de Zweedse bouwwereld verworven. Net als Soudal in Turnhout is Proflex in Zweden actief in de professionele bouwmarkt. In de voorbije decennia verwierf Proflex, naast de distributie van Soudal-producten, tevens een goede reputatie in de verdeling van bouwproducten aan raamproducenten, complementair met het Soudal Windows System. Soudal zal deze activiteiten uitbouwen door de verdere implementatie van enkele bekende merken als Fix All en Genius Gun en enkele totaalsystemen zoals het 'luchtdicht bouwen'-concept.

Om volledig te worden geïntegreerd in de wereldwijde structuur van de groep Soudal zal Proflex omgedoopt worden tot Soudal Proflex AB. De overname van Proflex Trading omvat alle personeel en activa. Huidig manager Håkan Blommé zal het Zweedse filiaal blijven leiden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

De eerste editie van We Are Real Estate is meer dan geslaagd. Precies 1.953 deelnemers hebben deze nieuwe vakbeurs voor vastgoedprofessionals in Brussels Expo bezocht, waar 55 exposanten het beste van zichzelf hebben gegeven. De algemene teneur[…]

09/06/2019 |
Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Iets meer bezoekers voor Prowood

Iets meer bezoekers voor Prowood

De certificatie van verhuurbedrijven is een feit

Publireportage

De certificatie van verhuurbedrijven is een feit

Meer artikels