Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sortimo heeft afsluitbare boxen voor pick-ups

Gerelateerde onderwerpen :

Sortimo heeft afsluitbare boxen voor pick-ups

© Copyright:www.werbefotografie-weiss.de

Pick-uptrucks worden steeds populairder in Europa. Sortimo biedt voor de inrichting van de laadbak van dit type voertuig een specifieke oplossing. De twee innovatieve systemen X-Unit en System-Unit behoren tot het robuuste HD-productgamma van Sortimo en vergroten de gebruikswaarde van pick-ups. Ze weerstaan de ruwste weers- en werkomstandigheden en zijn dan ook helemaal op hun plaats in de laadruimte van pick-ups en bedrijfsvoertuigen.

De vuilresistente System-Unit is de flexibele oplossing voor laadbakken in pick-ups. Deze unit is compatibel met verschillende productseries van Sortimo. Hij kan worden uitgerust met verschillende configuraties van de Globelyst- en Sortimo HD-inrichtingssystemen. Resultaat is dat hij verschillende uitrustings- en invoegmogelijkheden biedt voor grote machines en gereedschap met het Sortimo BOXX-programma of voor kleine onderdelen. De System-Unit is beschikbaar in vier breedtes en drie hoogtes. Bovendien kan hij worden geïntegreerd in het ProSafe-systeem voor ladingbeveiliging. De beveiliging van het laadvlak van pick-uptrucks wordt gegarandeerd via de nieuwe Sobo X ProSafe-vloer. De zijwanden zijn vervaardigd uit vezelcomposietmaterialen. Een weersbestendig en afsluitbaar voorkomt ongewenste toegang.

X-Unit

In de X-Unit (foto) wordt gereedschap ondergebracht dat anders in de laadbak blootgesteld is aan weer en wind. Het eenvoudige, krachtige design weerspiegelt de eigenschappen van de X-Unit: robuust, sterk en weersbestendig. De unit is makkelijk en ergonomisch aan beide kanten te openen. Onderdelen, verbruiksmaterialen en gereedschappen worden opgeborgen in de bakken en BOXX-systemen. Dubbele sloten beschermen alles tegen diefstal.

De X-Unit creëert opslagruimte in de pick-up zonder de laadlengte te beperken. Hij wordt gefixeerd zonder te moeten boren en kan daardoor vrij in de laadbak worden verplaatst. Lange materialen kunnen hierdoor zonder problemen vervoerd worden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

GR technics verzekert toekomst vanuit nieuw bedrijfsgebouw

GR technics verzekert toekomst vanuit nieuw bedrijfsgebouw

GR technics opent binnenkort een nieuw bedrijfsgebouw in Beerse, waar de productie verdriedubbeld kan worden. Na het 15-jarige bestaan is dit een nieuwe mijlpaal voor de onderneming van Gunter Roefs. GR technics opent straks de deuren van de[…]

15/09/2021 | Ondernemingen
Recordaantal bezoekers voor Matexpo

Recordaantal bezoekers voor Matexpo

Hoogste hoogwerker op bestelwagen

Hoogste hoogwerker op bestelwagen

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Meer artikels