Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sortimo beveiligt ladingen met SoboGrip en CargoStop

Sortimo beveiligt ladingen met SoboGrip en CargoStop

De inrichting van bedrijfswagens is pas compleet als de lading veilig getransporteerd kan worden. Sortimo, ook gespecialiseerd in ladingsbeveiliging, heeft met SoboGrip-vloerplaten en CargoStop-bevestigingselementen een geïntegreerde oplossing binnen haar ProSafe-assortiment. Die besparen de gebruiker tijd en kosten.

Vloerplaat

Met SoboGrip ProSafe pakt Sortimo uit met een volledig flexibel systeem voor het vastsjorren van ladingen op de vloer van bedrijfswagens. Deze 9 mm dikke vloerplaat heeft tal van ProSafe-bevestigingspunten, ontworpen voor een maximale belasting van 200 daN. Het maakt de vloerplaat geschikt voor het zekeren en vervoeren van de meest diverse goederen met verschillende omtrekken. Omdat de vloer van het voertuig reeds voorzien is van volledig geïntegreerde bevestigingspunten loopt de fleet manager geen enkel risico op aansprakelijkheid.

Bevestigingselementen

De CargoStop-elementen worden tegen de belastingrichting in vastgehaakt in de vloerbevestigingspunten. Zo'n element heeft een geïntegreerd sjorpunt (belastbaar tot 200 daN) voor het rechtstreeks doorhalen van de spanriem. De vergrendelingsfunctie voorkomt dat de CargoStop onvoorzien wordt losgetrokken uit de vloerplaat. Behalve deze beide troeven heeft een CargoStop-bevestigingselement uiteraard boorgaten voor de fixatie van horizontale spanstangen om de hele lading te beveiligen. Hiervoor is voortaan ook een bevestigingsset verkrijgbaar. Om een CargoStop-element te verwijderen, volstaat het de zekeringsbout los te maken.

SoboGrip en CargoStop zorgen er samen voor dat de gebruiker tijd én geld bespaart omdat hij makkelijk elke lading kan vastzetten en omdat hij niet wordt geconfronteerd met een beschadigde lading en de aankoop van extra bevestigingssystemen overbodig is.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen