Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Snel, veilig en stofarm steen en voegen zagen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Snel, veilig en stofarm steen en voegen zagen

De nieuwe Arbortech AS175-zaag werd ontworpen voor de professionele gebruiker en zaagt diverse materialen, zoals baksteen, voegen, kalkzandsteen, hout, boomwortels in de grond, … Met deze machine is het zelfs mogelijk om zaagwerkzaamheden te verrichten die tot nu toe omslachtig of onmogelijk waren. Denk maar aan het zagen van sleuven in muren, gevels uittanden en met precisie één of meer stenen uit een muur halen.

De unieke en gepatenteerde zaagbeweging van de Arbortech AS175, die over twee heen en weer bewegende zaagbladen met een orbitale snijwerking beschikt, biedt de voordelen van extra kracht, extreme veiligheid, en uiterste precisie. De zaag is uitgerust met een zware stofkap voor een aanzienlijke verbetering in stofvrij zagen. Er is nog amper stofontwikkeling en dat zowel bij droog zagen als bij het zagen van vierkante of rechthoekige gaten tot 170 mm diep. Met de gepaste stofafzuiging kan deze steen- en voegenzaag perfect beantwoorden aan de milieuwetgeving, die de emissie van fijnstof dat vrijkomt bij bouwwerken zo laag mogelijk wil houden.
 
 
Dankzij de grote variatie aan hoogwaardige zaagbladen in hardmetaal is de Arbortech AS175 een bijzonder interessante tool voor elke professional in de bouw-, restauratie-, renovatie- en installatiesector. Deze professionele steen- en voegenzaag heeft een nieuwe krachtige 1.400 W-motor die elke klus klaart: voegen verwijderen, spiraalankers installeren, uittanden, stenen uitzagen, inboeten, spuwers en waterafvoeren maken, …maar bijvoorbeeld ook loodslabben, gordingen, ventilatieroosterens en lateien inzagen. 
 
 
De Arbortech AS175 ligt goed in de hand en beschikt tevens over een trillingsreductiegreep die extra ergonomisch comfort biedt bij langdurig gebruik. De Arbortech AS175 wordt standaard geleverd met een driedelige zaagbladenset (universeel zaagblad G, doorvoer zaagblad P en stootvoeg zaagblad S) en een drievoudige V-riem waardoor men nog efficiënter werken kan. Promacom uit Sint-Pauwels verdeelt deze nieuwe zaag op de Belgische markt.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Van Den Brouck–De Sutter kiest voor V8 van Scania

Van Den Brouck–De Sutter kiest voor V8 van Scania

Schrootbedrijf Van Den Brouck–De Sutter uit Ninove kocht zopas twee bakwagens en een trekker. De chauffeurs bepaalden mee de keuze en zo ging het bedrijf voor de Scania V8 met 580 pk. Van Den Brouck–De Sutter is een familiebedrijf[…]

02/04/2020 | TransportScania
JCB produceert ventilatoren in strijd tegen coronavirus

JCB produceert ventilatoren in strijd tegen coronavirus

Brokk introduceert mistvernevelaar

Brokk introduceert mistvernevelaar

Elektrische Atlas van 66 ton voor International Metal Trading

Elektrische Atlas van 66 ton voor International Metal Trading

Meer artikels