Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Snel, veilig en stofarm steen en voegen zagen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Snel, veilig en stofarm steen en voegen zagen

De nieuwe Arbortech AS175-zaag werd ontworpen voor de professionele gebruiker en zaagt diverse materialen, zoals baksteen, voegen, kalkzandsteen, hout, boomwortels in de grond, … Met deze machine is het zelfs mogelijk om zaagwerkzaamheden te verrichten die tot nu toe omslachtig of onmogelijk waren. Denk maar aan het zagen van sleuven in muren, gevels uittanden en met precisie één of meer stenen uit een muur halen.

De unieke en gepatenteerde zaagbeweging van de Arbortech AS175, die over twee heen en weer bewegende zaagbladen met een orbitale snijwerking beschikt, biedt de voordelen van extra kracht, extreme veiligheid, en uiterste precisie. De zaag is uitgerust met een zware stofkap voor een aanzienlijke verbetering in stofvrij zagen. Er is nog amper stofontwikkeling en dat zowel bij droog zagen als bij het zagen van vierkante of rechthoekige gaten tot 170 mm diep. Met de gepaste stofafzuiging kan deze steen- en voegenzaag perfect beantwoorden aan de milieuwetgeving, die de emissie van fijnstof dat vrijkomt bij bouwwerken zo laag mogelijk wil houden.
 
 
Dankzij de grote variatie aan hoogwaardige zaagbladen in hardmetaal is de Arbortech AS175 een bijzonder interessante tool voor elke professional in de bouw-, restauratie-, renovatie- en installatiesector. Deze professionele steen- en voegenzaag heeft een nieuwe krachtige 1.400 W-motor die elke klus klaart: voegen verwijderen, spiraalankers installeren, uittanden, stenen uitzagen, inboeten, spuwers en waterafvoeren maken, …maar bijvoorbeeld ook loodslabben, gordingen, ventilatieroosterens en lateien inzagen. 
 
 
De Arbortech AS175 ligt goed in de hand en beschikt tevens over een trillingsreductiegreep die extra ergonomisch comfort biedt bij langdurig gebruik. De Arbortech AS175 wordt standaard geleverd met een driedelige zaagbladenset (universeel zaagblad G, doorvoer zaagblad P en stootvoeg zaagblad S) en een drievoudige V-riem waardoor men nog efficiënter werken kan. Promacom uit Sint-Pauwels verdeelt deze nieuwe zaag op de Belgische markt.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Addax heeft elektrische bestelwagen met N1-homologatie

Addax heeft elektrische bestelwagen met N1-homologatie

Addax Motors, de Belgische constructeur van elektrische bestelwagens, introduceert een nieuwe variant van de elektrische bestelwagen Addax MT. De MT15n doorstond de N1-homologatie-crashtesten en is robuuster door o.a. een verbeterde ophanging en[…]

07/07/2020 | Transportvrachtwagens
JCB toont eerste graafmachine op waterstof

JCB toont eerste graafmachine op waterstof

Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Meer artikels