Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sitech België heeft nieuwe vloot totaalstations

Gerelateerde onderwerpen :

Sitech België heeft nieuwe vloot totaalstations

Sitech  Belgium maakt sinds 2012 deel uit van het wereldwijde Sitech-dealernet voor het Trimble Heavy and Highway-gamma en is de officiële Trimble-dealer in België en Luxemburg.

Machines met een Trimble-uitrusting zijn klaar voor zowel 2D als 3D gps of 3D Totaal Station-sturing. Afhankelijk van het werk kan men tijdelijk nood hebben aan extra gps-antennes, controleboxen of een totaalstation. Met een ruime vloot aan verhuurmateriaal biedt Sitech de mogelijkheid om met een Trimble-uitgeruste machine snel in te spelen op de vragen van de klant om 3D-werk uit te voeren.

Totaalstation-sturing

De sturing op een totaalstation biedt enorme voordelen op het gebied van nauwkeurigheid en laat toe om eender welk werk uit te voeren op alle mogelijke plaatsen zoals onder bruggen, interieurwerken, tussen gebouwen, in stedelijke omgevingen, ... Sitech België beschikt voortaan over een nieuwe vloot totaalstations die toelaten om een Trimble-uitgeruste machine in te zetten op eender welke werf. Het actief MT900 prisma van Trimble volgt perfect dynamisch en zet zich zonder problemen vast op het juiste prisma. Storingen door reflecterende objecten op de werf zijn zo uitgesloten.

Meetwerk in eigen beheer

Sitech biedt ook meetapparatuur aan voor de wegenbouw, de residentiële bouw, grondwerken en zelfs interieurbouw. Dit kan gaan van een eenvoudige laser tot een gps-rover en zelfs een totaalstation.  De meetinstrumenten van Trimble helpen om bouwplaatsen te beheren, bestekken beter te volgen en dubbel werk te vermijden. Kortom, zij werken kostenbesparend.

De meetapparaten van Trimble zijn speciaal ontwikkeld voor de wegenbouwer en grondverzet-aannemer en zijn aangepast aan alle werfomstandigheden. Het verhuuraanbod aan meetapparatuur, indien gewenst met een gepaste opleiding, laat u toe om snel over de meest recente meetapparatuur te beschikken of om kennis te maken met de voordelen van meetwerk in eigen beheer.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

JCB toont eerste graafmachine op waterstof

JCB toont eerste graafmachine op waterstof

De Britse materieelproducent JCB heeft zopas beelden verspreid van de naar eigen zeggen allereerste op waterstof aangedreven graafmachine. Voorlopig is er nog geen informatie over wanneer de productie zou kunnen starten. Eerder dit jaar kondigde[…]

01/07/2020 | MaterieelVerhuur
Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Correct Services neemt Gentse Heftrucks over

Correct Services neemt Gentse Heftrucks over

Meer artikels