Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

(c) Tifre

© Copyright ©2020

De specialist in totaalrenovaties Tifre werd tijdens de zevende Avond van de Economie van de stad Sint-Niklaas bekroond als ‘Bedrijf van het jaar’. De jury hield bij haar keuze rekening met het innovatieve karakter, het personeelsbeleid, de lokale verankering, de duurzame bedrijfsvoering en de bovenlokale uitstraling van Tifre.
De blauw-witte bestelwagens van Tifre zijn al lang geen onbekende meer in het Waase straatbeeld en ver daarbuiten. In 2018 verhuisde de firma van Beveren naar Sint-Niklaas. Dat bleek een goede zet, want de jongste twee jaar verdubbelde de vraag naar totaalrenovaties en steeg het aantal werknemers naar 42.
 
“Bij de keuze voor Tifre was de jury unaniem. Niet alleen kunnen ze een sterke groei voorleggen, ook raakten ze de voorbije jaren goed ingeburgerd in het lokale ondernemersnetwerk. Daarnaast staat maatschappelijk engagement er hoog op de agenda. Zo hielp Tifre werkzoekenden aan een vaste job via het project 'Bouwbaan'. Het bedrijf schonk tijdens de lockdown ook twaalf tablets aan leerlingen, zodat ze toch online les konden volgen”, zegt Ine Somers, schepen van Economie en tevens juryvoorzitster.

Extra personeel

“Toen mijn partner Frederik Smet en ik in 2002 met Tifre begonnen, hadden we nooit durven dromen dat ons bedrijf zo succesvol zou zijn. De jongste twee jaar hebben we ons personeelsbestand verdubbeld naar 42 werknemers met hun eigen expertise in de bouw. Dit geeft ons de kans om het verschil te maken bij de klant en totaalrenovaties aan te bieden met één aannemer als aanspreekpunt tijdens de werken”, licht Kelly Van Landeghem, zaakvoerster van Tifre toe.
 
Om de vraag naar totaalrenovaties bij te benen is Tifre momenteel op zoek naar vijf nieuwe collega’s. Een bijkomend gevolg van deze groei is dat het bedrijf in het voorjaar van 2021 zijn intrek neemt in een groter en gloednieuw kantoor aan de Koningin Astridlaan 24 in Sint-Niklaas.
 
Hier zullen klanten volledig begeleid worden in de totaalrenovatie van hun woonproject. Zo begint de brainstormfase met de architect in dezelfde ruimte waar de materialen, moodboard-gewijs, gekozen worden. In de 3D-belevingsruimte krijgt de klant bovendien een exclusieve preview te zien van zijn gerenoveerde woning. Het magazijn van Tifre wordt ook uitgerust met zonnepanelen.
 
“We groeien hard en danken dit ongetwijfeld  aan de positieve teamspirit bij Tifre. Ook in deze moeilijke coronaperiode voelen we dat iedereen aan dezelfde kar trekt en samen vooruit wil. Dat we de prijs van ‘bedrijf van het jaar’ in ontvangst mogen nemen, is dan ook een bekroning op het werk van heel ons team. We hebben enkele mooie projecten in het vooruitzicht en kijken ernaar uit om onze koers positief verder te zetten”, besluit een fiere Kelly Van Landeghem.
Meer informatie over het bedrijf vind je op https://www.tifre.be
 
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Publireportage

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Bij Huurland geloven we sterk dat elektrische machines de toekomst zijn. Zeker in het domein van het grondverzet ligt er nog een grote uitdaging, eentje die wij graag aannemen. De elektrische kniklader Giant G2200 E is een perfecte aanvulling[…]

Off-site en prefabricage: de manier om duurzamer, sneller, flexibeler en efficiënter te (ver)bouwen

Publireportage

Off-site en prefabricage: de manier om duurzamer, sneller, flexibeler en efficiënter te (ver)bouwen

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Publireportage

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

Publireportage

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

Meer artikels