Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Schüco pakt uit op Polyclose

Schüco pakt uit op Polyclose

Nieuw schuifsysteem Schüco ASE 80 LC in primeur te bewonderen
 

Raam- en deurenproducent Schüco wordt er vast en zeker één van de grote blikvangers, met een aantal heel opvallende aluminium nieuwigheden. Zo is er onder meer de Belgische avant-première van het gloednieuwe schuifsysteem Schüco ASE 80 LC, een stijlvolle combinatie van design, comfort en Duitse topkwaliteit.

Schüco ASE 80 LC: design, comfort en kwaliteit

Schüco staat bekend om haar bijzonder elegante schuifsystemen met verdekt beslag en slanke profielen. De ASE 80 LC – waarbij LC staat voor ‘Lean Construction’ – is de nieuwste telg van deze familie. De vormgeving is hypermodern. Alles is erop gericht zoveel mogelijk licht binnen te laten, zonder aan energie-efficiënte en comfort in te boeten. Met dit nieuwe systeem behoren vleugelgewichten tot 500 kilogram en vleugelhoogtes en -breedtes tot 3,5 meter tot de mogelijkheden. Zo komt de voornaamste kwaliteit van dit systeem perfect uit de verf: de wijze waarop grote en tezelfdertijd uiterst transparante schuifelementen kunnen worden gerealiseerd.

Dankzij de vlakke dorpel ‘Design Line’ kan heel eenvoudig een barrièrevrije verbinding van binnen naar buiten worden gecreëerd. Voor een maximale transparantie kan men kiezen voor een filigraan haakbereik van slechts 40 mm. Daarnaast is het mogelijk SmartStop- en SmartClose-modules te integreren, die de vleugel automatisch zacht afremmen en sluiten. Ook op het vlak van de veiligheid heeft de ASE 80 LC heel wat te bieden, met een inbraakwerendheid tot klasse 2.
Een bezoekje aan de Schüco stand is dus vast en zeker de moeite waard !
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

De Fixscreen-doekzonwering van Renson wordt 15. Voor de producent uit Waregem was er geen beter moment om dat te vieren dan op de openingsavond van Polyclose in Gent, samen met alle partners en Renson-ambassadors die mee bijdroegen tot het[…]

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

Meer artikels