Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Schakelaar met betonlook

Schakelaar met betonlook

Een schakelaar met beton-look en de nieuwe app Switch Niko waarmee je de Pure-schakelaars in 'augmented reality' thuis kunt bekijken zijn een paar nieuwigheden die Niko tijdens Batibouw voorstelt. Daarnaast heeft Niko ook een pasklaar antwoord op de Batibouw-thema's 'Start to renovate' en 'Het slimme huis'.

De schoonheid van beton wordt vandaag doorgetrokken tot in de kleinste details. Niet alleen is beton populair als tijdloos bouwmateriaal, ook interieuritems als pennenhouders en lampenkappen voeren we vandaag uit in dit materiaal. Tijd voor Niko om aan zijn strakke Pure-reeks een schakelaar met beton-look toe te voegen. Niko Pure concrete heeft alles om uit te groeien tot een klassieker. Met zijn neutrale grijze kleur past de schakelaar goed bij zowat elke tint. Het voorbije jaar breidde het assortiment uit van 10 naar 22 varianten. De nieuwe ontwerpen werden gekozen na een marktonderzoek bij 570 consumenten, architecten en interieurarchitecten. Een schakelaar met beton-look scoorde hoog in het onderzoek.

App

Niko lanceert op Batibouw tevens een gloednieuwe app waarmee je al het schakelmateriaal uit de Niko Pure-reeks thuis eenvoudig visualiseert in augmented reality. Zo ontdek je op een eenvoudige en leuke manier welke schakelaar perfect in je interieur past. De app Switch Niko is beschikbaar voor zowel Android als iPhone.

Eerst download en print je via www.niko.eu/nlbe/switch-niko-app een contrastafbeelding van een Niko Pure-schakelaar. Bevestig de print op de plek waar je een stopcontact of schakelaar wenst, richt de camera van je tablet of smartphone naar het kaartje, kies tussen de 22 ontwerpen welke afwerking het beste past en bewaar je keuze. Je kan de kleur voor de afdekplaat aanpassen, maar ook die van de toets of het binnenwerk van het stopcontact.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen