Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Sattler heeft een breed leverings­programma en de perfecte kwaliteiten voor pergolazonweringen

Sattler heeft een breed leverings­programma en de perfecte kwaliteiten voor pergolazonweringen

Sattler werkt continu aan zijn assortiment – ook buiten de huidige vijfjaars-kollektie om. Met de juiste timing, wordt tijdens de vakbeurs Polyclose een nieuwe pvc-kwaliteit aan-geboden, die een mooie aanvulling betekent op de bestaande kwaliteiten.

Covermaster Pergola is een licht, éénzijdig pvc-gecoat weefsel, dat dankzij een bijzondere weef- en coattechniek voldoet aan de eisen waaraan een ZIP-bespanning op een pergolazonwering moet voldoen. De pvc-bovenzijde heeft een fijne structuur meegekregen, gecombineerd met een textiele look aan de onderzijde en is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

Een andere pvc-kwaliteit die zich al enige jaren heeft bewezen, is Pergola Opaque, een tweezijdig pvc-gecoat weefsel met een blockout-functie. Het is voorzien van een matte lak en naar keuze verkrijgbaar met een glad of gestructureerd oppervlak. Pergola Opaque is een veelvuldig ingezette kwaliteit voor intensief en langdurig gebruik, bijvoorbeeld in de horeca.

De acryl-kwaliteit All Weather biedt perfecte bescherming tegen zowel zon als regen. Dankzij de speciale coating heeft deze stof een extreem hoge waterkolom, zonder het textiele karakter te ver-liezen. Hierdoor is ook deze kwaliteit zeer interessant voor horecatoepassingen.

Firemaster beschikt over speciale vlamvertragende eigenschappen en maakt deze kwaliteit in het bijzonder interessant voor die projecten waar brandveiligheidseisen verlangd worden. Uitgerust met een regendichte coating is Firemaster zeer geschikt om toe te passen in de horeca.

De pvc-vrije collectie Twilight met de designseries Pearl, Metal en Space maken als screen of on-derliggende serrezonwering het aanbod compleet.

Sattler – Thinking HighTEX!    
U vindt ons in Hal 4, Stand 4122!

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels