Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Rolluik- en zonweringtoepassingen

Rolluik- en zonweringtoepassingen

Wilms nv uit Meerhout is in de voorbij veertig jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste trendsetters in Europa wat betreft de productie van rolluiken en zonweringsystemen. Met een productieoppervlakte van meer dan 40.000 m², is Wilms één van de belangrijkste groeibedrijven uit de Kempen.

Het bedrijf investeert fors in productontwikkeling. De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling is permanent bezig oplossingen te bedenken om bestaande producten te verbeteren en nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de noden en behoeften van zowel de monteur als de eindgebruiker. Voor de monteur is het belangrijk dat het product snel en eenvoudig te plaatsen is. De klant wenst dan weer een mooi product van een hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak.

De ZIPX 85-95-120 is het ideale product voor renovatie, verkrijgbaar in drie verschillende kastmaten en in drie kastvormen. Het is de ideale oplossing voor alle raamtypes, kozijnafmetingen. De ZIPX Sky is de windvaste doekzonwering die perfect geschikt is voor horizontale toepassingen. Speciale veren in de geleiders zorgen voor een nooit gezien installatiegemak, waardoor plaatsing onder elke hellingshoek mogelijk is. De ZIPX Zero (foto) is de nieuwste innovatie in het windvaste gamma, ideaal voor toepassingen in lage energie- en passiefwoningen. Het systeem wordt volledig in de spouwmuur ingebouwd en is in opgerolde toestand niet zichtbaar.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Pools universiteitsgebouw wint Brick Award

Pools universiteitsgebouw wint Brick Award

Geen Belgische winnaars dit jaar bij de Brick Award van Wienerberger, ondanks zes genomineerde projecten. De hoofdprijs en het goud in de categorie Sharing Public Spaces ging naar het faculteitsgebouw voor Radio en Televisie van de University of[…]

Genk krijgt nieuwe spoorbrug over het Albertkanaal

Genk krijgt nieuwe spoorbrug over het Albertkanaal

"Aannemers kunnen geen bullshit meer verkopen"

"Aannemers kunnen geen bullshit meer verkopen"

Hilti automatiseert boren in plafonds

Hilti automatiseert boren in plafonds