Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Rolluik- en zonweringtoepassingen

Rolluik- en zonweringtoepassingen

Wilms nv uit Meerhout is in de voorbij veertig jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste trendsetters in Europa wat betreft de productie van rolluiken en zonweringsystemen. Met een productieoppervlakte van meer dan 40.000 m², is Wilms één van de belangrijkste groeibedrijven uit de Kempen.

Het bedrijf investeert fors in productontwikkeling. De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling is permanent bezig oplossingen te bedenken om bestaande producten te verbeteren en nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de noden en behoeften van zowel de monteur als de eindgebruiker. Voor de monteur is het belangrijk dat het product snel en eenvoudig te plaatsen is. De klant wenst dan weer een mooi product van een hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak.

De ZIPX 85-95-120 is het ideale product voor renovatie, verkrijgbaar in drie verschillende kastmaten en in drie kastvormen. Het is de ideale oplossing voor alle raamtypes, kozijnafmetingen. De ZIPX Sky is de windvaste doekzonwering die perfect geschikt is voor horizontale toepassingen. Speciale veren in de geleiders zorgen voor een nooit gezien installatiegemak, waardoor plaatsing onder elke hellingshoek mogelijk is. De ZIPX Zero (foto) is de nieuwste innovatie in het windvaste gamma, ideaal voor toepassingen in lage energie- en passiefwoningen. Het systeem wordt volledig in de spouwmuur ingebouwd en is in opgerolde toestand niet zichtbaar.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar