Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Rode Duivel Thomas Meunier ontwerpt dessins voor Winsol

Rode Duivel Thomas Meunier ontwerpt dessins voor Winsol

Club Brugge-speler en Rode Duivel Thomas Meunier creëerde exclusief voor Winsol een unieke en creatieve collectie voor zonwering en outdoor living. De jonge Meunier is behalve voetballer ook een creatief talent met een artistieke vorming. Voor Winsol creëerde hij drie tijdloos-moderne ontwerpen voor zonweringsdoeken. De collectie 'Designed by Thomas Meunier' is verkrijgbaar voor alle recente en nieuwe producten van Winsol. Het is de eerste keer dat Winsol een beroep doet op een externe ontwerper.

Meunier ontwierp zes motieven voor zonweringsdoeken van Winsol. Drie daarvan werden zopas op de markt gebracht: Hypnose, Toast en Cubes. Meunier tekent al sinds zijn kinderjaren, wou op een bepaald moment zelfs cartoonist worden en volgde een opleiding Kunstgeschiedenis. Winsol en Meunier vonden elkaar omdat Winsol zijn huidige voetbalclub (Club Brugge) sponsort. Aan de lancering ging ongeveer een jaar voorbereiding vooraf.

Patiolina

Eén van de nieuwkomers bij Winsol waarvoor de Meunier-dessins beschikbaar zijn, is de aanbouwzonwering Patiolina. Deze bestaat uit hoogwaardige aluminiumprofielen en kan afgeboord worden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas, waardoor deze constructie zowel geschikt is voor residentiële als horeca-toepassingen. Met de Patiolina kan je een 4,5 m brede schaduwzone creëren tot 6 m van de gevel.

Squaro

Ook bij het revolutionaire zonnescherm Squaro gaan klassieke technologie en modern design samen. Dit knikarmscherm sluit zowel inzake look als montage harmonieus aan bij ieder geveltype. De volledig uit aluminium opgebouwde gesloten cassette bevat alle technologische hoogstandjes die een zonwering kan bieden. - FVDL

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

De Regie der Gebouwen heeft zopas omvangrijke renovatiewerken afgerond in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel. Het gaat om een investering van ongeveer 4,5 miljoen €.     Twee verdiepingen van de[…]

18/09/2020 | Brussels GewestRenovatie
Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen