Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Riwal opent vestiging in Wommelgem

Riwal, gespecialiseerd in de verhuur van hoogtewerkers, verreikers en vorkheftrucks, opende op 1 september een nieuwe vestiging in Wommelgem, nabij Antwerpen. Riwal Antwerpen zal vooral het noordwestelijke deel van België en de regio rond de Antwerpse haven bedienen.

Nieuwe verhuurvloot

'Voor deze uitbreiding zal grotendeels een nieuwe verhuurvloot met hoogwerkers, verreikers en vorkheftrucks op de Belgische markt worden gebracht en een groot deel van de bestaande vloot worden vervangen. Mede hierdoor kunnen we ons op de Belgische hoogwerkermarkt onderscheiden met onze hoge kwaliteitsstandaarden en betrouwbaarheid', stelt vestigingsmanager Michiel Peeraer.

Genk

'Met de opening van de vestigingen in Genk (in 2013) en in Wommelgem kan Riwal dichterbij zowel bestaande als nieuwe klanten opereren en zijn positie in de Belgische markt versterken. De opening van Riwal Antwerpen zal niet het laatste initiatief zijn. We hebben de ambitie om op korte termijn nog te groeien in België', zegt Olaf Sterkenburg, countrymanager bij Riwal Benelux.

17 landen

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg elke sector. Riwal is actief in 17 landen en heeft zeven vestigingen in Nederland en België. Behalve verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en vorkheftrucks verkoopt Riwal ook onderdelen en beschikt de onderneming over een eigen (indoor-)opleidingscentrum.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector vraagt soepeler coronamaatregelen

Bouwsector vraagt soepeler coronamaatregelen

De verplichte coronamaatregelen die momenteel van toepassing zijn in de bouwsector zijn gedateerd, stelt Bouwunie. De sectorvereniging vraagt om de strenge regels nog vóór het bouwverlof te evalueren en aan te passen zodat er vanaf[…]

15/06/2021 | Corona
Vier consortia dingen mee naar bouw gevangenis Vresse-sur-Semois

Vier consortia dingen mee naar bouw gevangenis Vresse-sur-Semois

Bouwbedrijven kunnen arbeiders flexibeler inschakelen

Bouwbedrijven kunnen arbeiders flexibeler inschakelen

Schetsontwerp fase 2 Park Brialmont in Antwerpen goedgekeurd

Schetsontwerp fase 2 Park Brialmont in Antwerpen goedgekeurd