Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Riwal heeft AH-Lift ApS overgenomen

Gerelateerde onderwerpen :

Riwal heeft AH-Lift ApS overgenomen

Riwal, de Nederlandse verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers die ook in ons land actief is, heeft eind vorig jaar het Deense verhuurbedrijf AH-Lift ApS overgenomen.

AH-Lift is een specialist op het gebied van hoogwerkerverhuur, met een vestiging in Hvidovre, in de buurt van Kopenhagen, waar het bedrijf 30 jaar geleden werd opgericht. Het bedrijf heeft 20 werknemers en een vloot van ongeveer 200 machines, waaronder de gebruikelijke reeks telescoop- en schaarhoogwerkers. Daarnaast heeft AH-Lift ook een groot aantal speciale hoogwerkers, zoals grote spin- en autohoogwerkers, waarvan enkele types alleen verhuurd worden met operators.

AH-lift en Riwal zullen in eerste instantie onafhankelijk opereren als twee bedrijven, maar na verloop van tijd zal de AH-Lift vestiging en haar werknemers toegevoegd worden aan de Deense Riwal-vestigingen, waardoor het aantal Deense vestigingen verhoogd wordt naar zes. De AH-Lift-eigenaren en de belangrijkste managers blijven bij het bedrijf en zullen het bedrijf blijven runnen onder leiding van Claus Kromann, country manager van Riwal Denemarken.

Antwerpen en Genk

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg elke sector. Riwal is actief in 16 verschillende landen, heeft 67 vestigingen met meer dan 2.200 medewerkers en beschikt over een verhuurvloot van 16.500 machines. Ze zijn actief in meer dan 70 landen. Met acht vestigingen in de Benelux (o.m. in Antwerpen en Genk) bieden ze een landelijke dekking in Nederland en België. Behalve het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, levert Riwal ook onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen opleidingscentra met o.m. opleidingen voor operators en industriële toepassingen.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe Cat 340 UHD-graafmachine sloopt tot acht verdiepingen

Nieuwe Cat 340 UHD-graafmachine sloopt tot acht verdiepingen

De nieuwe 340 UHD Ultra High Demolition-graafmachine van Caterpillar werd ontworpen voor het slopen van grote gebouwen en heeft daarom een meer dan 13% hogere pen dan de 340F UHD, om te kunnen reiken tot gebouwen van acht verdiepingen. Meer[…]

27/02/2021 | VerhuurGraafmachines
Meva neemt Acropol Groep over

Meva neemt Acropol Groep over

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Meer artikels