Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Reynaers Aluminium toont nieuwe handgrepen en pivoterende deur

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Reynaers Aluminium toont nieuwe handgrepen en pivoterende deur

Reynaers Aluminium lanceert met Touch een glansnieuwe lijn design raam- en deurklinken.

Reynaers Aluminium  lanceert op stand 217 in Paleis 4 van Batibouw met Touch een volledig nieuwe lijn design raam- en deurklinken. De strakke en minimalistische vormgeving van de handgrepen past perfect in een moderne architectuur met slanke raamprofielen en grote glaspartijen. Ze creëren een verfijnde uitstraling met tijdloos design waarbij maximaal gebruikscomfort en veiligheid verzekerd zijn. Door het uitgezuiverde design gaan de krukken haast onzichtbaar op in ramen en deuren. Daarom sluiten de elegante Touch raam- en deurklinken goed aan op zowel een hedendaagse als meer klassieke architectuur.

Daarnaast toont Reynaers Aluminium met Iconica de eerste trendcollectie kleuren voor ramen en deuren. Zijn nieuwe Iconica-collectie poederlakken voor aluminium ramen en deuren werd ontwikkeld op basis van internationaal trendonderzoek. De poederlakken zijn ecologisch duurzaam en bijzonder bestand tegen alle weersomstandigheden en intense uv-straling. De veertig kleuren zijn opgedeeld in vier trendthema’s die ieder hun eigenheid en sfeer hebben: Eden Garden, Energy Manifesto, Arty Fusion en Techno Precious. Ze gaan van natuurlijke eenvoud over energieke tinten en kunstzinnige texturen tot gouden en zilveren schakeringen.

Reynaers Aluminium lanceert tevens in het Masterline-systeem een pivotdeur die nieuwe architecturale dimensies creëert. Deze toepassing is uiterst geschikt voor hoge en brede deuren en schenkt het interieur een strakke en elegante look. Net zoals de andere Masterline ramen en deuren zijn deze pivoterende deuren verkrijgbaar in verschillende stijlvarianten en kleuruitvoeringen. Ze zijn voorzien van glas of van een vast paneel en gaan zowel naar binnen als naar buiten open. De Masterline pivoterende deur heeft een hoge isolatiewaarde en is lucht-, wind- en waterdicht.

Productconfigurator

Daarnaast introduceert Reynaers Aluminium zijn digitale toonzaal op Batibouw. De innovatieve productconfigurator van dit Duffelse bedrijf betekent een doorbraak in de bouwsector. Voortaan kunnen bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm oproepen en volledig aanpassen aan hun behoefte en persoonlijke smaak. De productconfigurator visualiseert alle raam-, deur- en schuifdeursystemen in alle designvarianten en kleuren voor verschillende types van gebouwen en diverse bouwstijlen. Hierdoor overstijgt deze digitalisering de mogelijkheden van een klassieke toonzaal. Bouwers en verbouwers zien zo onmiddellijk de impact van  de keuze van profielen en kleuren op de realisatie van hun droomhuis.

Tot slot blijkt uit onderzoek van Reynaers Aluminium dat één derde van de Belgen gelukkiger zijn met een woning dankzij de lagom woonvisie. De Scandinavische lagom woon- en lifestyletrend, volgens het principe ‘niet te weinig en niet te veel, maar precies genoeg’, is ook bij ons erg populair. Het hoge noorden blinkt in studies immers steevast uit in gelukkig wonen en leven. Uit een recent onderzoek van Reynaers Aluminium blijkt dat de helft van de Belgen dit Scandinavische woongeluk erkent en bijna één op de drie ook wel degelijk lagom woont. Reynaers Aluminium onderzocht wat Belgen die lagom wonen onderscheidt van de andere Belgen en welke impact dat heeft. Deze inzichten werden gebundeld in een zelftest waarmee iedereen kan meten hoe lagom hij of zij woont: www.cosywoontest.be
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Batibouw uitgesteld tot mei 2022

Batibouw uitgesteld tot mei 2022

De organisatoren van publieksbouwbeurs Batibouw, die voorzien was van 19 tot en met 27 februari 2022, hebben in overleg met het exposantencomité besloten om deze, samen met de tezelfdertijd plaatsvindende vakbeurzen, uit te stellen tot[…]

01/12/2021 | Corona
Helft van de renovatieleningen dient om de woning 'groener' te maken

Helft van de renovatieleningen dient om de woning 'groener' te maken

Meer jobstudenten en vrouwen kozen in 2020 voor de bouwsector

Meer jobstudenten en vrouwen kozen in 2020 voor de bouwsector

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Meer artikels