Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Rewah, 
fabrikant sinds 1985

Gerelateerde onderwerpen :

Rewah, 
fabrikant sinds 1985

©

In de sector van de restauratie, waterdichting, industrie en paint is Rewah een gevestigde waarde. Het Vlaamse bedrijf, gelegen in Zandhoven, ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer. Onze producten, een 450-tal in totaal, worden wereldwijd verdeeld. We blijven steeds innoveren, en dat op een duurzame manier. 

Wie zijn we?

De producten van Rewah kunnen in vier divisies verdeeld worden. De eerste is waterdichting met producten tegen opstijgend vocht en voor kelderdichting. Ten tweede producten voor de restauratie van gebouwen, vaak monumenten, zoals gevelreinigers, natuursteenherstelmortels, of waterafstotende producten. Ten derde onze duurzame verven, zowel voor binnen als buiten. Tot slot nog industriële middelen zoals staalvezels en curings om vers beton te beschermen. Van dat laatste zijn we marktleider in België.

ATG keuring

Rewah is trots om, als leverancier van staalvezel, de ATG-goedkeuring te kunnen voorleggen.
De firma heeft de exclusieve verdeling voor België van het Duitse KrampeHarex GmbH & Co.
KrampeHarex staat voor oerdegelijke Duitse kwaliteit en heeft in België sinds jaar en dag de exclusieve verdeler Rewah nv als betrouwbare partner die dezelfde hoge eisen stelt.
De ATG-keuring  bewijst de kwaliteit van de vezel en het productieproces. Deze nieuwe ATG-goedkeuring is uitgebreid om de vezel te onderwerpen aan veel uitgebreidere testen dan voorheen. Rewah NV is dan ook de eerste die met haar KrampeHarex-vezels deze strenge testen heeft ondergaan en ook met glans geslaagd is.
Als resultaat kan Rewah een ATG-keuring voorleggen van maar liefst 28 staalvezeltypes!

Totaalpakket

Op de sterke fundamenten van knowhow en ervaring, heeft Rewah een thuis gebouwd voor vakmensen.
Een team van onderzoekers werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe en specifieke oplossingen.
Het onderling overleg tussen de technische adviseurs en het onderzoekslabo resulteert in een innovatief en actueel productengamma.
Klanten kunnen niet alleen kiezen uit dit volledig en marktgericht productenpakket, maar ook rekenen op een gedegen technische ondersteuning.
Een gemotiveerd en grondig opgeleid verkoopteam staat garant voor een bron van kennis en ervaring die volledig ten dienste staat van de klant.
Rewah is ook sterk in het ontwikkelen en produceren van zeer specifieke producten voor derden en private-label-klanten.
Zowel het labo als de productie-afdeling hebben de kennis en infrastructuur om de meest uiteenlopende eindproducten te ontwikkelen en aan te bieden: van dunvloeibare over dikvloeibare en pasteuze producten tot poedermengsels. Ook speciale verven en lakken, zowel watergedragen als solventhoudende producten: Rewah kan het aan.

Advies op maat

De vertegenwoordigers van Rewah zijn specialisten over de ganse lijn en kunnen u een volledig advies geven met de juiste, compatibele producten, van A tot Z, op maat van uw project. Vraag vrijblijvend advies.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Charter voor stortklaar beton

Charter voor stortklaar beton

De Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba) en de Federatie voor stortklaar beton (Fedbeton) hebben een charter goedgekeurd betreffende de levering en de plaatsing van stortklaar beton op de bouwwerven. Voor de levering en plaatsing van het[…]

26/02/2020 | Concrete DayMaterialen
GSS-systeem maakt volle wanden veiliger

GSS-systeem maakt volle wanden veiliger

Premuren worden steeds populairder

Premuren worden steeds populairder

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Meer artikels