Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Residentie Romain in Wemmel opgeleverd

Gerelateerde onderwerpen :

,
Residentie Romain in Wemmel opgeleverd

Boven de nieuwe Colruyt-vestiging in Wemmel die in maart opende, werden nu ook de meeste van de 47 bovenliggende nieuwbouwappartementen opgeleverd.

In het straatbeeld valt dit gebouw op door zijn hedendaagse, strakke uitstraling. De architectuur is van de hand van R&R Architecten uit Ekeren. De opdrachtgever is Hooyberghs uit Arendonk en de aannemer is E. Rombouts; zij maken beiden deel uit van de B&R Groep. De nieuwe residentie kreeg de naam Romain.

De 47 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen aan de Romeinsesteenweg en de Dr. Schweizerlaan. Ondergronds zijn ruime parkeerplaatsen voor de nieuwe bewoners voorzien. De appartementen in residentie Romain zijn vooral aantrekkelijk voor starters en kleine gezinnen die bij voorkeur in de wat rustiger groene rand van Brussel willen wonen. De goede verbindingswegen naar de E19, E40 en A12 zijn eveneens een voordeel.

'Bovendien zijn de prijzen zeer competitief in deze regio. De prijs voor een eenslaapkamerappartement begint vanaf 135.000 ' en vanaf 235.000 ' voor een duplexappartement' verduidelijkt Jason Jacobs, directeur van Realis dat aan zowel beleggers als aan eindgebruikers vastgoed verkoopt. Ook investeerders die nu kiezen voor vastgoed als belegging, met als doel er later ook zelf in te gaan wonen, behoren tot het cliënteel van Realis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Interesse investeerders richt zich nu vooral op nieuwbouwwoningen

Interesse investeerders richt zich nu vooral op nieuwbouwwoningen

Projectontwikkelaar Kolmont Invest stelt bij zijn recente projecten in Limburg vast dat investeerders die zich tot voor kort bijna uitsluitend op appartementen richtten, nu steeds meer in de richting van nieuwbouwhuizen kijken. De ontwikkelaar[…]

Vastgoedgroep Artenys wordt Sankt

Vastgoedgroep Artenys wordt Sankt

Luxevastgoed verpulvert verkooprecords

Luxevastgoed verpulvert verkooprecords

ING Brussel krijgt nieuw kantoor

ING Brussel krijgt nieuw kantoor

Meer artikels