Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Residentie Romain in Wemmel opgeleverd

Gerelateerde onderwerpen :

,
Residentie Romain in Wemmel opgeleverd

Boven de nieuwe Colruyt-vestiging in Wemmel die in maart opende, werden nu ook de meeste van de 47 bovenliggende nieuwbouwappartementen opgeleverd.

In het straatbeeld valt dit gebouw op door zijn hedendaagse, strakke uitstraling. De architectuur is van de hand van R&R Architecten uit Ekeren. De opdrachtgever is Hooyberghs uit Arendonk en de aannemer is E. Rombouts; zij maken beiden deel uit van de B&R Groep. De nieuwe residentie kreeg de naam Romain.

De 47 appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen aan de Romeinsesteenweg en de Dr. Schweizerlaan. Ondergronds zijn ruime parkeerplaatsen voor de nieuwe bewoners voorzien. De appartementen in residentie Romain zijn vooral aantrekkelijk voor starters en kleine gezinnen die bij voorkeur in de wat rustiger groene rand van Brussel willen wonen. De goede verbindingswegen naar de E19, E40 en A12 zijn eveneens een voordeel.

'Bovendien zijn de prijzen zeer competitief in deze regio. De prijs voor een eenslaapkamerappartement begint vanaf 135.000 ' en vanaf 235.000 ' voor een duplexappartement' verduidelijkt Jason Jacobs, directeur van Realis dat aan zowel beleggers als aan eindgebruikers vastgoed verkoopt. Ook investeerders die nu kiezen voor vastgoed als belegging, met als doel er later ook zelf in te gaan wonen, behoren tot het cliënteel van Realis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Groep Huyzentruyt richt zich op Roemenië

Groep Huyzentruyt richt zich op Roemenië

De West-Vlaamse projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt wordt na Polen nu ook in Roemenië actief.  Het streefdoel is om tegen 2030 jaarlijks ongeveer 700 woongelegenheden te ontwikkelen in Roemenië, goed voor een jaarlijkse omzet[…]

21/06/2022 | Ondernemingen
Geel krijgt eerste residentieel warmtenet van de Kempen

Geel krijgt eerste residentieel warmtenet van de Kempen

Woningpas kan publiek worden gedeeld

Woningpas kan publiek worden gedeeld

Huis te koop in twee werelden

Huis te koop in twee werelden

Meer artikels