Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Renting Car-WTS wordt MAX Rental

Gerelateerde onderwerpen :

Renting Car-WTS wordt MAX Rental

Renting Car-WTS gaat sinds eind vorig jaar door het leven als MAX Rental. Het bedrijf wil zo vooral het lidmaatschap van de groep Faymonville benadrukken. ‘MAX’ is het gemeenschappelijke kenteken dat overal in de communicatie van de Faymonville groep te vinden is. MAX Rental heeft filialen in België (Lummen), Slowakije en Portugal. In vele andere landen wordt het kantorennetwerk van de groep Faymonville gebruikt.

Het bedrijf heeft zich, sinds de overname door de Faymonville groep in 2004, gepositioneerd als zijnde een verhuurder van vele merken. Inzake trekkers werkt het bedrijf al vele jaren samen met Mercedes en Iveco. Later kwam DAF erbij als derde merk en sinds begin dit jaar komt MAN het assortiment aanvullen.

Inzake opleggers heeft het bedrijf al vele jaren een nauwe samenwerking met Schmitz Cargobull. Bovendien zijn ze ook officiële importeur van Meiller voor België. Het assortiment wordt aangevuld met de huisproducten van Faymonville en MAX Trailer.

In de nabije toekomst zal het assortiment nog uitgebreid worden dankzij een nauwere samenwerking met de Faymonville-klanten, vooral in de bouwsector en voor openbare werken.

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

e-power heeft een generator op waterstof

e-power heeft een generator op waterstof

Het bedrijf e-power uit Nieuwerkerken, het vroegere Europower Generators, ontwikkelde een waterstofgenerator. “Deze innovatie is het eerste concrete resultaat van de ‘groene’ strategie waar het nieuwe management voor[…]

29/09/2021 | MaterieelVerhuur
Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Huurland neemt Global Rent over

Huurland neemt Global Rent over

Meer artikels