Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Renson Invisivent Air en Invisivent Comfort raamverluchtingen

Renson Invisivent Air en Invisivent Comfort raamverluchtingen

De nieuwe Invisivent ‘Air’ en ‘Comfort’ raamverluchtingen bepalen, gedirigeerd door de slimme Healthbox 3.0, binnen een C+-ventilatiesysteem mee hoeveel verse lucht nodig is in huis. En zijn meer dan ooit afgestemd op maat van bewoners. 

Beide nieuwe Invisivent-raamverluchtingen staan garant voor een nog hoger akoestisch, thermisch en energetisch comfort. De unieke zelfregelende klep met terugslagwerking in de Invisivent Comfort zorgt enerzijds voor een constante toevoer van verse lucht, maar voorkomt tegelijk dat lucht ook langs dezelfde weg terug naar buiten kan en tot energieverlies kan leiden. De raamverluchtingen werden zo ontworpen dat ze onzichtbaar weggewerkt kunnen worden, en langs binnen nauwkeurig af te werken zijn. Dankzij het ‘monobloc’-principe schroef je ze voortaan trouwens als één luchtdicht geheel op het raam. 

Renson Algarve Canvas

De nieuwe generatie Renson Algarve-terrasoverkappingen oogt nog strakker, is – naar analogie met de Camargue – bijna dubbel zo snel te installeren en kan nu ook uitgerust worden met glazen en Loggia-schuifpanelen. Bovendien is de Algarve nu in een versie met een vast dak beschikbaar. Dit opent heel wat meer perspectieven rond het huis. Zo kan de stijl van een overkapping met lamellendak boven het terras ook perfect doorgetrokken worden in de oversteek boven de voordeur of de aangebouwde carport. Daarnaast kan je perfect een overkapping naar wens samenstellen met een deel vast dak en een deel lamellendak in één structuur.
Het vaste dak is opgebouwd uit twee lagen: een stevig bovendak uit gelakte, geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag en een esthetisch onderdak, afgewerkt met  opgespannen doek met ritstechnologie, bekend van de Fixscreen-doekzonwering waar Renson al sinds jaar en dag pionier in is. Dat doek zit strak in de structuur gespannen, zonder zichtbare tussenliggers en is verkrijgbaar in acht kleuren.

Je kan Renson bezoeken op stand 1510 of op www.renson.be.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Polyclose werd opnieuw massaal bezocht

Polyclose werd opnieuw massaal bezocht

Bezoekers, exposanten en organisatoren kijken tevreden terug op een succesvolle achttiende editie van Polyclose, de tweejaarlijkse vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek in Flanders Expo in Gent. Van 17 tot en met 19[…]

25/01/2018 |
Polyclose

Polyclose

Argenta Invisidoor SDX: nu ook in unieke hoekopstelling

Publireportage

Argenta Invisidoor SDX: nu ook in unieke hoekopstelling

Polysun op Polyclose

Publireportage

Polysun op Polyclose

Meer artikels