Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Renson innoveert op Polyclose

Renson innoveert op Polyclose

© info@sourbronfotografie.be

Fixscreen doekzonwering en Invisivent raamverluchtingen: ontdek alle nieuwigheden op de Renson stand 1.410 / 1.510 op Polyclose.

Fixscreen Minimal voorbouw

Vanaf Januari 2020 is de nieuwe Fixscreen Minimal voorbouwscreen beschikbaar voor België. Met deze gepatenteerde update van de bestaande Fixscreen doekzonwering legt Renson de lat nog een stuk hoger op het vlak van design voor subtiele na-installatie. Hiermee komt er een antwoord op de stijgende vraag naar na-installatie van doekzonwering bij recente nieuwbouwwoningen en renovaties waar inbouw van doekkasten en zijgeleiders ‘achter slag’ in de gevel niet meer mogelijk is. Een minimale impact op de gevel (met zijgeleiders van amper 20 mm breed) en de superstrakke afwerking (waarbij op de zijgeleiders geen enkele schroef te zien is en ook de voetplaatjes en binnengeleider van de zijgeleiders in aluminium zijn afgewerkt) zorgen ervoor dat doekzonwering voortaan zelfs bij na-installatie amper nog opvalt.

Standaard akoestisch geïsoleerde raamverluchtingsroosters

Renson stelde z’n (standaard akoestisch geïsoleerd) Invisivent Air en Comfort raamverluchtingsrooster al uitgebreid voor (met montagedemo’s) op de vorige editie van Polyclose. Kwestie van dit keer de realistische combinatieoplossing gemonteerd op het raam in de kijker te zetten, werken ze voor Polyclose samen met deze systeemleveranciers voor de raamdoorsnedes op onze stand: Aliplast, Veka, Reynaers, Sapa, Kawneer. Ook op de stand van Kawneer (1.352) en Veka (1.340) is de IVV Comfort op het raam gemonteerd te zien. Op de Optimont-Lecot stand (1.338) vind je de Invisivent Air terug.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

De Fixscreen-doekzonwering van Renson wordt 15. Voor de producent uit Waregem was er geen beter moment om dat te vieren dan op de openingsavond van Polyclose in Gent, samen met alle partners en Renson-ambassadors die mee bijdroegen tot het[…]

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

Meer artikels