Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Renson, argenta en eSafe: van slimme ventilatie tot pakketbrievenbussen

Renson, argenta en eSafe: van slimme ventilatie tot pakketbrievenbussen

Renson, argenta en eSafe hebben heel wat nieuwigheden te tonen op liefst vier verschillende stands op Batibouw. Renson stelt o.m. de Healthbox 3.0 voor.

De Healthbox 3.0 staat als onderdeel van het slimme en energiezuinige ventilatiesysteem C+ symbool voor een nieuwe generatie in ventilatie. De installatie-app maakt de installatie en de inregeling voor installateurs nog gemakkelijker en sneller en geeft hen toegang tot een ‘webportal’ waar zij al hun installaties kunnen beheren en volgen. In een afzonderlijke gebruikersapplicatie krijg je als bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit, kan je kamerprofielen voor ventilatie op maat instellen en de historiek van je ventilatiesysteem oproepen. (Renson: Paleis 4 – stand 4219)

Terrasoverkappingen

De nieuwe generatie Algarve terrasoverkappingen van Renson zijn voortaan ook in een versie met een vast dak beschikbaar. Zo kan de stijl van een overkapping met lamellendak perfect doorgetrokken worden in een oversteek of aangebouwde carport. Daarnaast kan je perfect een overkapping naar wens samenstellen met een deel vast dak en een deel lamellendak in één structuur. Het vaste dak is opgebouwd uit twee lagen: een stevig bovendak uit gelakte, geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag en een esthetisch onderdak, afgewerkt met  opgespannen doek met ritstechnologie, Dat doek zit strak in de structuur gespannen, zonder zichtbare tussenliggers en is verkrijgbaar in acht kleuren. (Renson Outdoor: Paleis 1 – stand 1215)

Dress up your wall

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in architecturale, verticale gevelbekleding. De aluminium Linarte-profielen worden met clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Linarte Block- en Even-profielen zijn afzonderlijk te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos personaliseerbaar dankzij de mogelijkheid om de profielen in te vullen met led-strips of houten inserts. Buitenstopcontacten en -kraantjes zijn perfect integreerbaar, net als de ultravlakke, externe video-unit van het Niko Home Control-videofoniesysteem uit zwart geanodiseerd aluminium. Zo weet je op elk moment wie er aanbelt zonder in te boeten aan design. (Renson: Paleis 4 – stand 4219)

Binnendeuren

Het onzichtbare binnendeursysteem Invisidoor DL van argenta is voortaan ook beschikbaar in een Smart Entrance-variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. De argenta invisidoor Smart Entrance bestaat ook in een toilet- en badkamervariant. Wanneer je die indrukt, vergrendelt de deur zichzelf. Wie dan van buitenaf de handgreep aanraakt, krijgt een ‘bezet’-signaal te horen. Die handgreep kan trouwens mooi in hetzelfde vlak als het deurblad ingefreesd worden en is beschikbaar in een inox look of met grondlaag om te overschilderen. (Argent Alu: Paleis 3 – stand 3113)

Pakketbrievenbus

Meer nog dan voor schoenen en kledij geldt voor een succesvolle online aankoop van verse producten dat die correct afgeleverd kunnen worden, ook als je niet thuis bent. Daarom ontwierp eSafe een pakketbus op maat van dit soort thuisleveringen. Concreet werd een pakketbus ontworpen die voldoet aan de meest courante leveringen van verse producten. De eSafe Bulkbox is groot genoeg voor vier bakken drinken en kan koelboxen tot 40 liter aan. Alle boodschappen zitten veilig en wel opgeborgen tot je terug thuis bent. (eSafe: Paleis 1 – stand 1519)

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw sloot zondagavond de deuren met afgerond 187.000 bezoekers op de teller. De vernieuwde editie kon op heel wat enthousiasme rekenen van zowel bezoekers als exposanten. De beurs lag volgens de organisatoren zelfs op koers voor een lichte[…]

Belg is klaar voor nieuwe woonvormen en slimme technieken

Belg is klaar voor nieuwe woonvormen en slimme technieken

Bouwsector in België groeit vier keer sneller dan de rest van de economie

Bouwsector in België groeit vier keer sneller dan de rest van de economie

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Meer artikels