Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Remeha introduceert nieuwe compacte gaswandketel

Gerelateerde onderwerpen :

,
Remeha introduceert nieuwe compacte gaswandketel

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en commerciële verwarmingsoplossingen, introduceert een nieuwe verwarmingsketel voor de huishoudelijke markt: de Remeha Tzerra Ace. Deze condenserende gaswandketel heeft het elektronicaplatform eSmart Inside waardoor de ketel voorbereid is op een ‘connected’ omgeving.

Met de Tzerra Ace heeft Remeha een update klaar voor de populaire Tzerra. De nieuwe Tzerra Ace is dankzij zijn innovatieve, modulaire opbouw bijzonder compact (37 bij 65 bij 27 cm). De ketel neemt weinig ruimte in en kan bijna overal in huis geplaatst worden, zelfs in een keukenkast.

De gaswandketel heeft een bedieningspaneel met een overzichtelijk verlicht display. Voorts beschikt de Tzerra over een nieuw elektronicaplatform en is er een directe verbinding met de eTwist-thermostaat en de ­eTwist-app. Hiermee kan je de ketel ook vanop afstand beheren.

Hybride

Gas is in vele woningen niet langer de enige energiebron. Steeds meer particulieren installeren een zonneboiler of een warmtepomp om warmte op te wekken. De Tzerra Ace is daarom hybrid ready en standaard voorbereid op deze duurzame technieken. Er is een geïntegreerde zonneboilerregeling en je kan hem ook koppelen met een warmtepomp, en zo dus omvormen tot een hybride systeem. Dat kan direct bij de installatie of in een later stadium.

Opbouw en installatie

De ketel weegt heel weinig waardoor hij zeer installatie- en servicevriendelijk is. Bovendien beschikt de ketel over een afzonderlijk montageframe dat de plaatsing vergemakkelijkt. De Remeha Tzerra Ace is opgebouwd uit vijf modules. Bij een storing (waaruit zou blijken dat een onderdeel niet voldoet aan de strenge Remeha-eisen) kan de module snel vervangen worden en kan de ketel heel snel de werking hervatten, zonder dat de eigenaar dagen in de koude moet zitten.

Van deze nieuwe compacte gaswandketel bestaan vijf uitvoeringen die zorgen voor verwarming en instant sanitair warm water: 24/28c, 35/40c, 15s, 25s en 35s De Tzerra Ace is vanaf deze maand beschikbaar via de groothandel.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Innovatieve beugels voor het snel bevestigen van elke leiding

Innovatieve beugels voor het snel bevestigen van elke leiding

Loodgieters, aannemers, architecten, studiebureaus en andere bouwexperts staan steeds meer onder tijdsdruk. Sneller en efficiënter werken is de boodschap. Plannings- en uitvoeringszekerheid is dus van cruciaal belang. Daarom ontwikkelde de[…]

Strenger klimaatdoel eist meer renovaties, warmtepompen en elektrische auto's

Strenger klimaatdoel eist meer renovaties, warmtepompen en elektrische auto's

"Mensen houden van lokaal"

"Mensen houden van lokaal"

Plaatsen of vervangen van stookolieketels verboden vanaf 2022

Plaatsen of vervangen van stookolieketels verboden vanaf 2022

Meer artikels