Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Regenboogstadion krijgt skybox voor bouwbedrijven

Gerelateerde onderwerpen :

Regenboogstadion krijgt skybox voor bouwbedrijven

De kuip die het Regenboogstadion, de thuisbasis van SV Zulte Waregem, moet worden, sluit zich nog een stukje meer met de bouw van de nieuwe hoektribune van vier verdiepingen aan de Zuiderlaan.

Vooral de extra vip-faciliteiten met elf ‘skyboxen’ tussen de hoofd- en de familietribune (tien met zicht op het veld en één met zicht op de buitenzijde), klinken partners Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals als muziek in de oren. Zij tekenden dan ook al in voor een gezamenlijke ‘bouw-skybox’.

De hoogstaande hospitality-infrastructuur moet de voetbalbeleving voor hun klanten en genodigden naar een hoger niveau tillen. De boxen zullen vanaf januari 2018 in gebruik zijn.

Topbeleving

“De skybox biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een topbeleving aan te bieden. De skybox wordt de komende jaren ons uithangbord voor hospitality naar onze professionele klanten (architecten, bouwprojectontwikkelaars, installateurs, raamconstructeurs, …)”, stelt ceo Paul Renson van Renson.

“Ons cliënteel zit allemaal in dezelfde bouwfase. Net zoals de voorgaande jaren is dit dan ook een bewuste keuze voor een gezamenlijke formule met Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals, want dit levert een perfecte kruisbestuiving op tussen de genodigden. Wij nodigen zelf tien klanten uit, maar in feite levert ons dat telkens 30 interessante contacten op”, vult ceo Philippe Detaellenaere van DL Chemicals aan.

Interieur

“Never change a winning team”: het is een slogan die we met deze lokale partners willen doortrekken de komende jaren. Deze formule heeft de voorbije jaren haar vruchten reeds afgeworpen en nu zal ze zeker en vast nog een injectie krijgen met de nieuwe vip-ruimtes. Wij nemen bovendien het initiatief om die ruimtes met onze houtproducten extra warm aan te kleden”, bevestigt Frédéric Cras, ceo van de gelijknamige groep.

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Woningen, kinderopvang en openbaar park in Sint-Gillis

Woningen, kinderopvang en openbaar park in Sint-Gillis

Het vastgoedproject Mairesse Garden aan de Munthofstraat 137-139 in Sint-Gillis zal worden gerealiseerd door aannemer  Louis De Waele. Voor het project sloeg de gemeente Sint-Gillis de handen in elkaar met citydev.brussels. Er komen negen[…]

Zonnige Kempen renoveert gevel in Vinkenhof Berlaar

Zonnige Kempen renoveert gevel in Vinkenhof Berlaar

Robbrecht en Daem ontwerpen Huis aan de Kade

Robbrecht en Daem ontwerpen Huis aan de Kade

Sweco ontwerpt twee waterstoffabrieken voor North Sea Port

Sweco ontwerpt twee waterstoffabrieken voor North Sea Port

Meer artikels