Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Quality Pumps & Machines: uw partner in pompen

Quality Pumps & Machines: uw partner in pompen

Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren. Dat is de specialiteit van Quality Pumps & Machines. Het bedrijf uit Lochristi beschikt over een jarenlange ervaring in pompen. Zeker wanneer het gaat om drainagepompen, slib- en sludgepompen, afvalwater- en rioleringspompen, slijtvaste pompen met woelkop en inox-pompen. Quality Pumps & Machines mag zich terecht dé pompspecialist noemen.

Exclusief Grindex-verdeler

Quality pumps is exclusief verdeler van het Zweedse A+ merk Grindex. Deze professionele kwaliteitsdompelpompen zijn verkrijgbaar voor zowel drainage, slib en sludge, zee- of brakwater en industrieel afvalwater met een pH 2 – 10 toepassingen. De dompelpompen van Grindex zijn uitgerust met een luchtklep, waardoor ze onbeperkt mogen droogdraaien. Bovendien zijn de driefasige pompen inwendig uitgerust met het SMART-beveiligingssysteem: een beveiliging tegen fasenvolgorde, fasenuitval en spanningsval, zodat de pompen optimaal beveiligd zijn en een aparte schakelkast totaal overbodig wordt.
De drainagepompen van Grindex kunnen bovendien uitgerust worden met een vlakzuigkraag. Op deze wijze kan er millimeter droog afgepompt worden en blijft er geen restwater meer staan. Om zee- of brakwater of industrieel afvalwater met pH 2 - 10 te verpompen heeft Grindex een breed gamma aan inox-pompen te beschikking. Het gamma van de slijtvaste pompen met woelkop is dan weer uitermate geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met slijtend materiaal, zoals bij baggerwerken, de cementindustrie, steengroeven, enzovoort.

Rioleringspompen

Met de Screw Impeller Pump, de dieselaangedreven pompset die geen enkel probleem heeft met het verpompen van afvalwater en ongezuiverd rioleringswater, heeft Quality Pumps een betrouwbare en kwaliteitsvolle pomp in haar gamma. Deze pompen zijn uitermate efficiënt en onderscheiden zich ten opzichte van andere merken dankzij het lage brandstofverbruik, de lage CO2-uitstoot en de grote vuildoorlaat van de waaier. De ingebouwde automatische werking door middel van conductieve sondesturing zorgt ervoor, dat deze pompen alleen moet draaien wanneer er effectief water aanwezig is.
Dankzij de unieke vorm van de schroefcentrifugaalwaaier hebben deze pompen een zeer ruime vuildoorlaat (quasi verstoppingsvrij!) en kunnen zij probleemloos het zwaardere werk aan. De pompen zijn zowel in verhuur als verkoop beschikbaar in verschillende types en groottes.

Advies, selectie, transport en montage

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste pomp(en) voor het juiste werk te selecteren. Soms is het inroepen van een specialist de beste en voordeligste keuze. Als pompspecialist helpt Quality Pumps u hier graag bij! De specialisten komen graag ter plaatse om u met raad en daad bij te staan. Bovendien beschikt Quality Pumps over meer dan 120 nieuwe en kwaliteitsvolle dompelpompen en dieselaangedreven pompen in de huurvloot, zodat een gepaste oplossing nooit ver af is.
Bovendien beschikt Quality Pumps & Machines over een eigen vrachtwagen met kraan. Dit stelt de firma in staat om zeer snel ter plaatse te zijn in geval van nood of storing aan uw installatie of in het geval u dringend extra pompen moet kunnen inzetten. Dit bespaart u heel wat tijd, onnodige kosten en zorgen.
Herstellingen van pompen
Deskundige en vakbekwame techniekers staan bij Quality Pumps & Machines garant voor snelle en adequate herstellingen. Een duidelijk, kosteloos en vrijblijvend bestek zorgt ervoor, dat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt bij de firma terecht voor herstellingen van de meest courante merken van pompen, ook al heeft u de pomp elders aangekocht.

ISO en VCA P certificatie

Quality Pumps & Machines beschikt zowel over het ISO 9001 certificaat als het VCA Petrochemie certificaat: omdat veilig, gezond, milieuvriendelijk en gestructureerd ondernemen belangrijk is. Zowel voor de onderneming zelf, maar zeker en vast voor u als klant, die een betrouwbare partner wenst.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Bobcat-dealer Vangaever kreeg zopas een award voor zijn ‘outstanding performance’ voor het merk in coronajaar 2020. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem wordt door Bobcat aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het[…]

18/05/2021 | MatexpoKnikladers
Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Meer artikels