Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Preview Utility2Build

Gerelateerde onderwerpen :

Op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016 organiseert Kortrijk Xpo het gloednieuwe vakevent Utility2Build. Dit nieuwe overkoepelende (ver)bouwplatform van de organisatoren van Architect@Work biedt een antwoord op de vraag van de markt naar een professioneel contactplatform met enerzijds een exclusieve focus op materialen en technieken voor de utiliteits- en projectbouw en anderzijds ruime mogelijkheden tot networking en kennisoverdracht.

De deelname aan Utility2Build is voorbehouden voor fabrikanten, exclusieve invoerders en verdelers van materialen voor ruwbouw en buitenafwerking, binnenafwerking, technieken, architectenbureaus, ingenieurs- en studiebureaus en aannemers in de klassen 5 tot en met 8. Voor deze bouwpartners wil Utility2Build zeer gericht bouwheren uit zes kernsectoren in de utiliteits- en projectbouw ('Education', 'Government', 'Offices', 'Healthcare', 'Hospitality' en 'Retail') uitnodigen. Om het contact tussen deze bouwheren en bouwpartners te optimaliseren, wordt de bouwheer doorheen compacte en uniforme modules geleid die samen een innovatieve beurslay-out gaan creëren, inclusief free catering voor iedereen.

De setting van deze innovatieve beurslay-out wordt op vrijdag 18 september doorlopend van 10 tot 18 uur in avant-première neergezet in zaal XXL in Kortrijk Xpo Meeting Center, Doorniksesteenweg 216 in 8500 Kortrijk (ingang Meeting Center via Parking P7). Dit event heeft verschillende doelstellingen voor ogen: kennismaking met het beursconcept en de beursorganisatie in een ongedwongen sfeer; kennismaking met de verschillende mogelijkheden inzake de inrichting van de standmodule; networking met collega's in de branche; en de mogelijkheid tot intekenen voor deelname aan Utility2Build met bijhorende previewkorting van 500 '.

Deelnemen aan deze preview van Utility2Build is gratis. Je kan je inschrijven via utility2build@kortrijkxpo.com met vermelding van het aantal personen en het tijdstip bij benadering waarop je de preview zal bezoeken. Alle verdere informatie over (de preview van) Utility2Build is eveneens beschikbaar op www.utility2build.be en op het telefoonnummer 056 24 11 11.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vastgoedsector verzet alle netwerkevenementen naar 2021

Vastgoedsector verzet alle netwerkevenementen naar 2021

Alle belangrijke netwerkmomenten voor de Belgische vastgoedsector zijn uitgesteld tot volgend jaar. Realty in Knokke, We Are Realty in Brussel, Real.Gent en Mipim in Cannes kregen vanwege de viruscrisis allen een nieuwe datum in 2021. De[…]

10/04/2020 | ImmoEvenementen
Vastgoedbeurs Mipim slankt af tot tweedaagse in Parijs

Vastgoedbeurs Mipim slankt af tot tweedaagse in Parijs

UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Meer artikels