Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Prefab badkamer in solid surface voorgesteld op Soins & Santé

Prefab badkamer in solid surface voorgesteld op Soins & Santé

GF uit Zonhoven introduceerde samen met kunststofgigant Vink op de vakbeurs Soins & Santé in Parijs een prefab badkamer volledig uitgevoerd in solid surface als uitbreiding van het AquaLine-gamma. De nieuwkomer is een compacte sanitaire cel die een toilet, wastafel en douche omvat. Het concept overtuigt door zijn functionaliteit en aantrekkelijke vormgeving. De module voldoet aan de strengste eisen op het vlak van hygiëne en veiligheid en biedt zo een snelle en efficiënte oplossing voor bouw- en renovatieprojecten in de zorgsector, maar evengoed voor toepassing in hotels, studentenhuizen, recreatiewoningen en sociale woningbouwprojecten.

Een eenvoudige badkamer met een toilet, douche en wastafel compleet uitgevoerd in solids, zo is de prefab unit van GF in het kort te omschrijven. Dit product uit zijn AquaLine-gamma kenmerkt zich door een combinatie van een esthetische en ergonomische vormgeving. De elementen zijn ontworpen met veel aandacht voor toegankelijkheid. Dat universele design maakt de module uitermate geschikt voor een grote verscheidenheid van gebruikers in zowel het openbare segment als in de privésfeer.

Prefab

Door de compactheid en prefabricage kan je de sanitaire ruimte snel en eenvoudig installeren. De korte montagetijd betekent een aanzienlijke tijdwinst in het bouwproces.

Solid surface

De prefab badkamer is volledig vervaardigd uit het hoogwaardige solid surface-materiaal Kerrock. Dat composietmateriaal bestaat uit een mix van mineralen en acryl en is volledig in de massa gekleurd.

Het product biedt eindeloze vormmogelijkheden en beantwoordt aan de hoogste normen inzake hygiëne, vlekbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud.

Daarom komt Kerrock voor in de meest uiteenlopende omgevingen en toepassingen: keukenwerkbladen, badkamertabletten, douchebakken en -wanden, kinderbadjes, medische units, toogbladen, kantoorwerkbladen, muurbekleding en zelfs als gevelmateriaal.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector vreest nieuwe lockdown

Bouwsector vreest nieuwe lockdown

Nu het horecaleven in ons land opnieuw werd stilgelegd, beginnen ook andere sectoren te vrezen voor een nieuwe lockdown. Dat zou dramatisch zijn voor onze economie, ook al zou de bouw dankzij het afgesloten protocol onder alle sociale partners[…]

Cactus Muziekcentrum krijgt nieuwbouw

Cactus Muziekcentrum krijgt nieuwbouw

Brussel wil 600 bouwbedrijven steunen bij transitie naar circulair bedrijfsmodel

Brussel wil 600 bouwbedrijven steunen bij transitie naar circulair bedrijfsmodel

Overheid wil private investeringen aanmoedigen

Overheid wil private investeringen aanmoedigen