Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

PortEyes, waakzaam oog voor uw infrastructuur

PortEyes, waakzaam oog voor uw infrastructuur

© David Plas Photography

PortEyes biedt oplossingen voor de beveiliging van uw gebouwen, bouwplaatsen en evenementen met hoogwaardige systemen voor telebewaking.

Onze systemen garanderen u maximale veiligheid en gemoedsrust tegen de beste prijs. PortEyes biedt zowel vaste oplossingen (bijvoorbeeld voor een gebouw) als mobiele (voor een evenement van beperkte duur of een bouwplaats). Daarnaast hebben wij een 24/7 actieve telebewakingscentrale.

Hoe werken de oplossingen van PortEyes?

Bij een inbraak detecteert de camera (of een andere uitrusting) automatisch dat iemand aanwezig is. Er gaat dan een signaal naar onze telebewakingscentrale, die een controle uitvoert. Als blijkt dat het effectief om een inbraak gaat, waarschuwt onze operator de politie en deelt de exacte plaats van de inbraak mee. De operator kan de politie begeleiden en achteraf de beeldopnames overmaken. Via ons systeem kan de operator ook praten met de persoon die verantwoordelijk is voor het inbraakalarm.Wij hebben een eigen bewakingscentrale en wwwij beschikken over onze eigen controle- en telebewakingscentrale. Ervaren operatoren zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig en concentreren zich alleen op de bewaking van uw installaties. Ze zijn opgeleid om gepast te reageren en analyseren permanent elk mogelijk risico. Als er een alarm binnenkomt, reageren zij onmiddellijk en bellen al na enkele seconden de politie. Zij voeren ook virtuele rondes uit en kunnen alarmen op afstand in- of uitschakelen. Achteraf levert PortEyes een compleet en transparant rapport van elk incident.

Onze systemen garanderen dat elke inbraak in de gecontroleerde zone wordt gedetecteerd. PortEyes biedt dus een uitermate betrouwbare oplossing, die aanzienlijk minder duur is dan een klassieke bewaking.

Denk er tijdig aan om je werf te beveiligen

In België verdwijnt er dagelijks materiaal van allerlei aard op bouwwerven. Dit betekent een belangrijke verliespost voor de eigenaar. Ideaal moment voor dergelijke diefstallen is natuurlijk wanneer de werf er verlaten bij ligt, zoals ’s nachts, tijdens het weekend of gedurende het bouwverlof.

PortEyes biedt mobiele oplossingen aan om uw werf tijdelijk (of permanent) in het oog te houden. Op basis van innovatieve software, die gebruik maakt van Video Content Analysis (VCA), kan de mobiele camera van PortEyes verdachte gebeurtenissen op de site onmiddellijk opmerken. Op dat moment wordt er een alarm uitgestuurd naar onze 24/7 controlekamer, zodat de operatoren de situatie kunnen analyseren en de nodige acties kunnen nemen.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe Cat 340 UHD-graafmachine sloopt tot acht verdiepingen

Nieuwe Cat 340 UHD-graafmachine sloopt tot acht verdiepingen

De nieuwe 340 UHD Ultra High Demolition-graafmachine van Caterpillar werd ontworpen voor het slopen van grote gebouwen en heeft daarom een meer dan 13% hogere pen dan de 340F UHD, om te kunnen reiken tot gebouwen van acht verdiepingen. Meer[…]

27/02/2021 | VerhuurGraafmachines
Meva neemt Acropol Groep over

Meva neemt Acropol Groep over

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Meer artikels