Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

PortEyes: een betrouwbaar oogje in het zeil

PortEyes: een betrouwbaar oogje in het zeil

PortEyes is een vergunde bewakingsonderneming met uitbreiding voor de diensten van alarmcentrale conform de wet 'Tobback' (licentie 16.0122.11).

Veilige totaaloplossing

Diefstal en vandalisme kosten organisaties handenvol geld. Bedrijven voelen niet alleen de directe nadelen, zoals materiële schade en verliezen, maar ook indirecte gevolgen. Inbraak of vernielingen vertragen immers de bedrijfsprocessen waardoor ook de klantenservice in het gedrang dreigt te komen. Klassieke bewakingssystemen bieden geen sluitende garanties op veiligheid en kosten-efficiëntie.

PortEyes biedt een betrouwbare totaaloplossing die bestaat uit geavanceerde veiligheidsinfrastructuur en een breed servicepakket. Door het veiligheidsprogramma toe te vertrouwen aan specialisten, kunnen klanten zich focussen op hun kerntaken.

Geavanceerde technologie

PortEyes maakt gebruik van de meest innovatieve en betrouwbare bewakingstechnologie. Klanten kunnen hun oplossingen combineren met reeds aanwezige bewakingsmiddelen of kiezen voor een volledig nieuwe totaalinfrastructuur met zowel vaste als mobiele bewakingssystemen; inbraak- en branddetectie; proactieve en reactieve camerabewaking; onmiddellijke beeldverificatie; efficiënte virtuele rondes; alarmcentrale die voldoet aan de Europese EN50518-norm; ' en een complete dienstverlening.

PortEyes verzorgt de operationele bijstand vanuit een eigen, gespecialiseerde controlekamer. Dat is het hart en het brein van de veiligheidsinstallatie. Ervaren bewakingspersoneel houdt de site permanent in de gaten, analyseert elk risico en voert de aangewezen procedures uit bij een alarmsituatie.

Het dienstenpakket is gevarieerd en volledig, zodat de klant zich voorts geen zorgen moet maken. De mogelijkheden omvatten o.m. toegangscontrole en alarmbeheer vanuit de controlekamer van PortEyes; nauwkeurige uitvoering van de dienstvoorschriften, inclusief rapportering; operationele bijstand, 7 dagen op 7, dag en nacht; badgebeheer en 'management; rapportering; professionele nazorg; permanente kwaliteitscontrole van de geïnstalleerde systemen.

PortEyes stelt alles in het werk om een totale beveiligingsoplossing aan te bieden. De onderneming garandeert de klanten een verhoogd veiligheidsniveau van de site; efficiëntere inzet van bestaande veiligheidsinfrastructuur; een consistente integratie van nieuwe oplossingen in het veiligheidsconcept; permanente dienstverlening; transparante rapportering van incidenten; één aanspreekpunt en kwaliteit verzekerd aan de hand van service level agreement (sla).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen