Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Polysun op Polyclose

Polysun op Polyclose

Voor de allereerste keer is Polysun, specialist in zonwering in isolatieglas, aanwezig op de internationale vakbeurs Polyclose. De zonweringssystemen in isolatieglas van Polysun zijn geschikt voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechnieken en passen dus perfect op deze beurs.

Energieneutraal bouwen

De technische waarden die energieneutraal bouwen vraagt, zijn niet de minste.

  • U-waardes van 0,6 W/m²K;
  • flexibiliteit in zonwering bij meer of minder zonbelasting;
  • lage G-waardes.

Polysun ontwikkelde een concept van glassamenstelling, Polysunsysteem en aansturing dat tegemoet komt aan al deze eisen en soms zelfs meer dan dat.

Gevelaansturing

Gebouwbeheerssystemen worden vandaag de dag veelvuldig toegepast om de isolatie-, ventilatie-, koel- en verwarmingseisen in te kunnen vullen. Zonwering geïntegreerd in het isolatieglas kan direct worden ingezet om de warmte van de zon en het licht meer of minder toe te laten. Dit door de lamellen centraal open of dicht te kantelen.

Natuurlijk doorzicht – daglicht

Niemand voelt zich prettig in een ruimte zonder ramen en glas. Iedereen functioneert het best in natuurlijk daglicht en contact met de buitenwereld. Zicht op de buitenwereld en frisse lucht zijn belangrijk. Met de systemen van Polysun, zonwering tussen glas met lamellen, kun je draai-, kip- en schuiframen bedienen. Je kan ze dus open of dicht kantelen, zodat je frisse lucht binnen kunt laten en de hoeveelheid licht naar eigen wens kunt bepalen.

Polysun is te bezoeken in hal 4 op standnummer 4340 of kijk op www.polysun.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Polyclose werd opnieuw massaal bezocht

Polyclose werd opnieuw massaal bezocht

Bezoekers, exposanten en organisatoren kijken tevreden terug op een succesvolle achttiende editie van Polyclose, de tweejaarlijkse vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek in Flanders Expo in Gent. Van 17 tot en met 19[…]

25/01/2018 |
Polyclose

Polyclose

Renson Invisivent Air en Invisivent Comfort raamverluchtingen

Publireportage

Renson Invisivent Air en Invisivent Comfort raamverluchtingen

Argenta Invisidoor SDX: nu ook in unieke hoekopstelling

Publireportage

Argenta Invisidoor SDX: nu ook in unieke hoekopstelling

Meer artikels