Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Polyclose en InterSOLUTION openen de deuren in Gent

Polyclose en InterSOLUTION openen de deuren in Gent

© www.drj.be

De achttiende editie van Polyclose, de vakbeurs die volgende week woensdag de deuren opent in Flanders Expo in Gent, is de tweejaarlijkse afspraak voor alle professionals in de sector van ramen, deuren, zonwering, gevel- en toegangstechnieken. Het is de grootste bijeenkomst van de belangrijkste spelers in deze sector in de Benelux en biedt een uitgelezen kans om up-to-date te blijven over de nieuwigheden in de markt, om collega’s te ontmoeten en om nieuwe contacten te leggen.

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole krijgen steeds meer aandacht en de organisatoren merken dat vele standhouders hier gevat op inspelen. Ook design en energiezuinige oplossingen komen steeds meer aan bod tijdens deze beurs. De organisatoren verwachten net zoals op de vorige editie meer dan 250 exposanten op een beursoppervlakte van 28.000 m². Ze mikken op zowat 14.000 bezoekers voor de drie dagen.

Nederland

Polyclose, dat in 1991 startte als een vakbeurs voor ramen en deuren, is uitgegroeid tot het grootste evenement in de Benelux inzake raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. In de loop der jaren groeide ook de belangstelling vanuit het buitenland: tijdens de vorige editie in 2016 kwam meer dan een kwart van de bezoekers uit Nederland, net als een groot aantal exposanten. Polyclose is trouwens één van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen waarvoor Nederlanders massaal naar België afzakken.

Het aanbod op Polyclose is heel volledig en perfect op elkaar afgestemd, waardoor deze beurs de grootste marktspelers aantrekt. Mede dankzij hun ervaring en hun deskundige kijk op de markt kunnen de organisatoren doeltreffend inspelen op veranderingen. Ze luisteren ook steeds aandachtig naar de wensen van exposanten en bezoekers om hun beurs telkens weer naar een hoger niveau te tillen.

Zonne-energie

De markt van de zonne-energie zit opnieuw in de lift en dat zullen bezoekers aan de vakbeurs InterSOLUTION merken aan het ruime en innovatieve aanbod van de exposanten. Gedurende twee dagen, op 17 en 18 januari, krijgen ze in Flanders Expo in Gent een volledige update van de belangrijkste nieuwigheden van vandaag en morgen in de wereld en de markt van de zonne-energie.

Deze sector evolueert razendsnel en daarom is een bezoek aan de solarvakbeurs bij uitstek nuttig en leerrijk voor iedereen die met de solarbusiness in contact komt: installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters, architecten en andere professionals.

Infosessies

Ook tijdens deze zevende editie kunnen belangstellenden gratis infosessies van enkele exposanten bijwonen in beurshal 3. Er zijn ook enkele praktijkgerichte presentaties over energieopslag.

Meer inlichtingen vind je op www.polyclose.be en op www.intersolution.be

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

Liefst 2.683 vakgenoten waarvan 19% uit Nederland, zakten in januari af naar InterSolution om de innovaties van leveranciers uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Israël… met eigen ogen[…]

30/01/2020 | Hout, Gevel & DakwerkenDak
NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

 BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Intersolution 2020

Intersolution 2020

Meer artikels