Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Polyclose en InterSOLUTION in Flanders Expo

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Polyclose en InterSOLUTION in Flanders Expo

© www.drj.be +32495511115 info@drj.be

De achttiende editie van Polyclose, die van 17 tot en met 19 januari 2018 plaatsvindt in Flanders Expo in Gent, presenteert zich als de tweejaarlijkse afspraak voor alle professionals in de sector van ramen, deuren, zonwering, gevel- en toegangstechnieken. Deze grootste bijeenkomst van de belangrijkste spelers in deze branche voor de Benelux biedt een uitgelezen kans om up-to-date te blijven over de nieuwigheden in de markt, om collega’s te ontmoeten en om nieuwe contacten te leggen.

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole krijgen steeds meer aandacht en de organisatoren merken dat vele standhouders hier gevat op inspelen. Ook design en energiezuinige oplossingen komen steeds meer aan bod tijdens deze beurs. De initiatiefnemers verwachten net zoals op de vorige editie meer dan 250 exposanten op een beursoppervlakte van 28.000 m². Ze mikken steeds op zowat 14.000 bezoekers.

Polyclose, dat in 1991 startte als een beurs voor ramen en deuren, is uitgegroeid tot het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. In de loop der jaren groeide ook de belangstelling vanuit het buitenland: tijdens de vorige editie in 2016 kwam meer dan een kwart van de bezoekers uit Nederland, net als een groot aantal exposanten. Polyclose is trouwens één van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen waarvoor Nederlanders massaal naar België afzakken.

Het aanbod op Polyclose is erg volledig en perfect op elkaar afgestemd, waardoor deze beurs de grootste marktspelers aantrekt. Mede dankzij hun ervaring en hun deskundige kijk op de markt kunnen de organisatoren doeltreffend inspelen op veranderingen. Ze luisteren ook steeds aandachtig naar de wensen van exposanten en bezoekers om hun beurs telkens weer naar een hoger niveau te tillen.

Voor de exposantenlijst van Polyclose surf je best naar de Polyclose website.

Zonne-energie

De solarmarkt zit opnieuw in de lift en dat zullen bezoekers aan InterSOLUTION merken aan het ruime en innovatieve aanbod van de exposanten. Gedurende twee dagen, op 17 en 18 januari 2018, krijgen ze in Flanders Expo in Gent een zeer volledige update van de belangrijkste nieuwigheden van vandaag en morgen in de wereld en de markt van de zonne-energie.

De sector evolueert razendsnel en daarom is een bezoek aan de solarvakbeurs bij uitstek van de Benelux nuttig en leerrijk voor iedereen die met de solarbusiness in contact komt: installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters, architecten en andere professionals.

Ook tijdens deze zevende editie kunnen belangstellenden gratis infosessies van enkele exposanten bijwonen in beurshal 3. De organisatoren mikken op acht tot negen infosessies per dag, waaronder ook enkele praktijkgerichte presentaties over energieopslag. Het volledige programma is vermeld op de flyer die je krijgt aan de ingang van de beurs.

Je vindt de exposantenlijst van InterSOLUTION op hun website.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

InterSolution bracht solarsector opnieuw samen

InterSolution bracht solarsector opnieuw samen

InterSolution, de vakbeurs voor de sector van de zonne-energie, kon meer dan 2.500 professionals naar Flanders Expo in Gent lokken. Daarvan kwam zowat 15% uit Nederland. De oplopende energiekosten en de elektrisch mobiliteit zijn de[…]

De SolarEdge Energy Bank thuisbatterij optimiseert de beschikbare energie

De SolarEdge Energy Bank thuisbatterij optimiseert de beschikbare energie

Battery Supplies: oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Battery Supplies: oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution

Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution

Meer artikels