Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

PMV als opdrachtencentrale

Gerelateerde onderwerpen :

,

De Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV, de Vlaamse investeringsmaatschappij) heeft voor de bouw van modulaire kinderdagverblijven een aanbestedingsprocedure gevoerd zodat deelnemende gemeenten snel en efficiënt van start kunnen gaan met hun plannen in de kinderopvang. PMV kan fungeren als opdrachtencentrale voor een gemeente, waardoor die zelf geen openbare aanbesteding hoeft uit te schrijven, aldus de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Een ander voordeel is dat de kinderdagverblijven voldoen aan alle geldende regels en kwaliteitsmaatstaven. Bovendien kunnen deze modules snel worden geplaatst. PMV heeft immers een afspraak met de leverancier dat hij de stedenbouwkundige vergunning uiterlijk vier weken na de bestelling zal aanvragen. Er zijn kinderdagverblijven voor 28 en voor 36 plaatsen. Er zijn verschillende voorstellen, oppervlaktes en aankoopprijzen beschikbaar. Voor het voeren van de aanbestedingsprocedure en het optreden als opdrachtencentrale rekent PMV een vergoeding van 3% op de aankoopprijs.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouw- of woonpremie aanvragen kan in Leuven enkel nog digitaal

Bouw- of woonpremie aanvragen kan in Leuven enkel nog digitaal

Een bouw- of woonpremie aanvragen op papier kan niet meer in Leuven. Wie niet over een computer of internet beschikt of hulp nodig heeft, kan een afspraak maken met de betrokken dienst om de aanvraag samen met een ambtenaar in te dienen.  […]

Antwerpen vereenvoudigt digitaal ondernemen

Antwerpen vereenvoudigt digitaal ondernemen

Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

Asse neemt eerste MAN eTGE in gebruik

Asse neemt eerste MAN eTGE in gebruik

Meer artikels