Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

PMV als opdrachtencentrale

Gerelateerde onderwerpen :

,

De Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV, de Vlaamse investeringsmaatschappij) heeft voor de bouw van modulaire kinderdagverblijven een aanbestedingsprocedure gevoerd zodat deelnemende gemeenten snel en efficiënt van start kunnen gaan met hun plannen in de kinderopvang. PMV kan fungeren als opdrachtencentrale voor een gemeente, waardoor die zelf geen openbare aanbesteding hoeft uit te schrijven, aldus de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Een ander voordeel is dat de kinderdagverblijven voldoen aan alle geldende regels en kwaliteitsmaatstaven. Bovendien kunnen deze modules snel worden geplaatst. PMV heeft immers een afspraak met de leverancier dat hij de stedenbouwkundige vergunning uiterlijk vier weken na de bestelling zal aanvragen. Er zijn kinderdagverblijven voor 28 en voor 36 plaatsen. Er zijn verschillende voorstellen, oppervlaktes en aankoopprijzen beschikbaar. Voor het voeren van de aanbestedingsprocedure en het optreden als opdrachtencentrale rekent PMV een vergoeding van 3% op de aankoopprijs.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Antwerpen vereenvoudigt digitaal ondernemen

Antwerpen vereenvoudigt digitaal ondernemen

De stad Antwerpen kaapt een primeur weg: het is de eerste lokale overheid die het ondernemers mogelijk maakt om stedelijke vergunningen, premies, producten en diensten ook aan te vragen via het Vlaamse e-loket voor ondernemers. Zo vinden ze op[…]

Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

Asse neemt eerste MAN eTGE in gebruik

Asse neemt eerste MAN eTGE in gebruik

SERV evalueert begroting Vlaamse regering

SERV evalueert begroting Vlaamse regering

Meer artikels