Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Platform om online beton te bestellen

Gerelateerde onderwerpen :

,
Platform om online beton te bestellen

De website Qlikbeton.be is bestemd voor zowel professionals als particulieren die beton willen kopen voor hun bouw- of verbouwproject om het even waar in België. De site werkt eenvoudig: de gebruiker voert het adres van de bouwwerf in op de startpagina en laat zich vervolgens leiden door het systeem.

Na de keuze van het type project (terras, vloer, zwembad, ...) bepaalt de gebruiker het volume beton dat nodig is voor de werken. Een berekeningstool is beschikbaar om hierbij te helpen. Vervolgens kies je de losmethode en de levertijd. Om af te sluiten volgt de betaling, met een kredietkaart of een bankoverschrijving.

Zodra de bestelling geplaatst is, wordt de gebruiker automatisch gecontacteerd door de klantendienst van Qlikbeton.be. Samen wordt nagegaan of de details van de bestelling correct zijn en wordt de leveringsdatum en -tijd bevestigd.

Qlikbeton.be focust op eenvoud. Het is niet meer nodig om de specifieke kenmerken van een complex product zoals beton te kennen. Op basis van het type project wordt het correcte product toegewezen. Voor mensen met ervaring in de bouwsector is het ook mogelijk om direct het juiste type beton te kiezen, een bijzonder nuttige optie voor professionals.

Net als bij luchtvaartmaatschappijen biedt een tabel de keuze uit verschillende prijzen, afhankelijk van de levertijden. Zo kan de klant de leveringstijd kiezen die hem het beste uitkomt en profiteren van voordelige prijzen in de daluren.

Bestellingen via Qlikbeton.be kunnen vrijwel overal in België geleverd worden. Dankzij verschillende samenwerkingsverbanden bieden 29 betoncentrales hun diensten aan op het platform. Afhankelijk van het ingevoerde adres wijst het systeem de bestelling toe aan de geografisch dichtstbijzijnde partner.

Qlikbeton voert voortdurend onderhandelingen voor de uitbreiding van het aantal partners en zal in de komende maanden meer dan 90% van het Belgische grondgebied bestrijken. Tot dusver maakten reeds 750 klanten gebruik van het platform.

Het Belgische Qlikbeton werd opgericht in januari 2017 en groepeert verschillende betoncentrales om het bestellen van beton te vergemakkelijken. Het platform maakt het in vijf stappen mogelijk om snel, eenvoudig en van overal bestellingen te plaatsen. Het bestelde beton kan direct op de bouwwerf geleverd worden, en dit vrijwel overal in België.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

Circulariteit is stilaan een modewoord aan het worden, zoals dat eerder al gebeurde met duurzaam. Het verschil is dat er voor circulariteit een mooi afgebakende definitie is. De grootste uitdaging daarbij voor heel wat klassieke bouwmaterialen[…]

Verhelst Bouwmaterialen neemt Loyaerts over

Verhelst Bouwmaterialen neemt Loyaerts over

Vorderingsstaat genereren kan voortaan ook digitaal

Vorderingsstaat genereren kan voortaan ook digitaal

Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Meer artikels