Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Pellikaan bouwt voor David Lloyd Leisure

Gerelateerde onderwerpen :

David Lloyd Leisure, een belangrijke Europese gezondheids-, sport- en recreatiegroep, opent in Edegem zijn tweede Belgische club. De investering wordt geraamd op 13 miljoen '. Bouwbedrijf Pellikaan startte zopas met de werkzaamheden aan de faciliteiten.

De tennis- en gezondheidsclubs in Edegem waren eerder een deel van het Ter Elst Hotel en Congrescentrum. David Lloyd Leisure wil er tegen het voorjaar van 2016 een nieuwe, moderne health- en racketclub bouwen.

Brussel

David Lloyd Ter Elst is de eerste club in een reeks nieuwe clubs van David Lloyd Leisure in Europa. Het wordt de 93ste club van de groep, de elfde op het Europese vasteland en de tweede in België. Tien jaar geleden opende er reeds een club in Brussel.

Spa

De nieuwe club wordt 5.100 m² groot en krijgt uitgebreide tennis- en sportfaciliteiten, een moderne fitnessruimte met de nieuwste apparatuur en een speciale ruimte voor kinderen. Er zijn vier binnen- en vier buitentennisbanen. De club zal voorts zowel binnen als buiten verwarmde zwembaden bieden. Een belangrijk kenmerk van de club wordt de fitnessruimte van liefst 600 m². Andere faciliteiten zijn een spa met onder andere sauna's en een stoombad en een bar met keuken.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Omgevingsvergunning voor verdere vernieuwing Gent-Sint-Pieters

Omgevingsvergunning voor verdere vernieuwing Gent-Sint-Pieters

De Vlaamse overheid heeft zopas een omgevingsvergunning verleend voor de verdere vernieuwing van het treinstation Gent-Sint-Pieters. De plannen daarvoor werden begin vorig jaar aangepast en zorgen voor een functioneel, autonoom toegankelijk en[…]

08/05/2021 | GentNMBS
Roeselare start stadsvernieuwingsproject Damman-Croes

Roeselare start stadsvernieuwingsproject Damman-Croes

Stad keurt masterplan UZ Gent goed

Stad keurt masterplan UZ Gent goed

Vernieuwing en uitbreiding voor basisschool in Oudergem

Vernieuwing en uitbreiding voor basisschool in Oudergem

Meer artikels