Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Pallazzo introduceert kubistische veranda

Gerelateerde onderwerpen :

,
Pallazzo introduceert kubistische veranda

(c) Pallazzo

Pallazzo introduceert een nieuwe kubistische terrasoverkapping, die volgens de producent uniek is in zijn soort. Het ontwerp is ongeëvenaard strak en symmetrisch met geïntegreerde dakliggers in de constructie. Deze zijn daardoor van buitenaf niet zichtbaar. 

Toenemende vraag

Mede door de coronacrisis verblijven we steeds meer in en rondom het huis. Daardoor ontstond er een enorme vraag naar overkappingen van de buitenruimte. De consument wil steeds meer eigenheid en heeft graag een passende overkapping op maat. De SQOPE van Pallazzo biedt met zijn unieke ontwerp hiervoor een passende oplossing met verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Ontwerpdetails

Pallazzo SQOPE is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van liefst 7 m te creëren. De consument is daardoor vrij om de ruimte onder de overkapping in te richten zonder obstakels en behoudt zo ook een onbelemmerd zicht. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.
 
De SQOPE is eenvoudig te combineren met FLOWZZ-screens van Pallazzo. Zij bieden optimale bescherming tegen zonlicht en zorgen voor een aangenaam klimaat en meer comfort. Ze geven een minimale inkijk en tuinmeubelen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden. De hoogwaardige led-verlichting in de dakliggers zorgen voor een warme en aangename sfeer. De verlichting is eenvoudig te bedienen met afstandsbediening of met een app.
 
Een derde optie is de INVIGO, een bijpassende schuifwand, te bedienen met slechts één handbeweging. Ook deze glaselementen bieden extra comfort door bescherming tegen wind en regen, waardoor ook op zonnige winterdagen het terras is te gebruiken.
De terrasoverkappingen van Pallazzo hebben het CE 9010-1-certificaat en zijn ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. Alle producten van Pallazzo zijn Qualicoat-gecertificeerd.
 
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels