Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Pakketbrievenbus transformeert tot beschermingszuil

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Pakketbrievenbus transformeert tot beschermingszuil

eSafe, de Belgische fabrikant van pakketbrievenbussen en deel van de groep Renson, heeft in een recordtijd een ‘zuil’ ontwikkeld met  ontsmettende handgel, mondmaskers en handschoenen. “Onze BeSafe  is een stijlvol meubelstuk voor inkomhallen in bedrijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra, winkels en showrooms, die na de versoepeling van de coronamaatregelen sowieso met nieuwe veiligheidsvoorschriften zullen te maken krijgen”, legt zaakvoerder Leon Renson uit.

 

“Met BeSafe bekijken we deze crisis als een opportuniteit. We zien nu al dat er ons een nieuwe toekomst wacht, van zodra het normale leven weer helemaal op gang komt. En dus anticiperen we daarop. Bedrijven, ziekenhuizen, showrooms, winkels woonzorgcentra en bij uitbreiding alle publiek toegankelijke plaatsen zullen zich onvermijdelijk aan nieuwe richtlijnen moeten houden. Handhygiëne, mondmaskers en handschoenen worden misschien zelfs (voor een tijdje) standaard attributen, willen ze opnieuw onbeperkt klanten en bezoekers kunnen ontvangen. Al deze beschermingsmiddelen zijn dan wel los verkrijgbaar, maar wij bieden een stijlvolle oplossing om die in één ‘meubel’ te groeperen en voor iedereen beschikbaar te stellen in een inkomhal van een publieke ruimte”, zegt Leon Renson.
 
De BeSafe-zuil werd in enkele weken ontwikkeld, van eerste schets over prototype tot marktconform product met dispenser voor ontsmettingsgel, ruimte voor een voorraad mondmaskers en handschoenen en een geïntegreerde vuilnisbak. “Dat het productieproces gelijkaardig is aan dat van onze eSafe pakketbrievenbussen, was natuurlijk wel de insteek van het ontwerp, maar dan nog was dit een huzarenstukje”, aldus Leon Renson. Hij vertelt dat de verkoop van pakketbrievenbussen momenteel trouwens nog steeds in de lift zit, nu particulieren steeds vaker en meer online kopen.
 
De BeSafe wordt net als de eSafe-pakketbrievenbussen in België gefabriceerd en is standaard in RAL9005 (mat txt), maar op vraag ook in elk ander RAL-kleur verkrijgbaar. De voorraad handgel, handschoenen en mondmaskers kan via de achterkant aangevuld worden en een deurtje met slot voorkomt diefstal. Het totaalgewicht van dit meubel – dat indien nodig ook verankerd kan worden – is 15 kg, al is er ook een variant voor muurbevestiging beschikbaar. “Met BeSafe willen we klanten volledig ontzorgen naar aanleiding van de nieuwe normen inzake hygiëne, zodat ze zich kunnen focussen op hun activiteit. We bieden daarom ook de handschoenen, mondmaskers en handgel aan om de zuil mee aan te vullen”, meldt Leon Renson.
 
Om snel in te spelen op de situatie zullen deze BeSafe-zuilen beschikbaar zijn via verdelers, maar ook via de webshop www.my-besafe.be, waar trouwens ook de aanvullingen verkrijgbaar zijn. Voor winkelketens of bedrijven met verschillende vestigingen kan de BeSafe vanaf 20 stuks gepersonaliseerd worden inzake kleur en met ingefreesd logo.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Betaal je facturen op tijd om anderen niet in problemen te brengen

Betaal je facturen op tijd om anderen niet in problemen te brengen

De Confederatie Bouw Limburg en Voka Limburg  roepen gezamenlijk alle ondernemers op om hun facturen tijdig te betalen. Eén op vijf Limburgse bedrijven ervaart momenteel financiële problemen door laattijdige betalingen. De[…]

Viruscrisis heeft geen invloed op werkzekerheid in de bouwsector

Viruscrisis heeft geen invloed op werkzekerheid in de bouwsector

Bouwsector heeft krachtig relanceplan nodig

Bouwsector heeft krachtig relanceplan nodig

Nieuw duurzaam corona-testcentrum

Nieuw duurzaam corona-testcentrum

Meer artikels