Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

ORI steunt de Climate Proof Award van Bouwkroniek

Gerelateerde onderwerpen :

,
ORI steunt de Climate Proof Award van Bouwkroniek

ORI, de nationale organisatie van advies- en ingenieursbureaus, is hoofdsponsor van de Climate Proof Award die op 10 december 2020 zal worden uitgereikt tijdens de Belgian Construction Awards in Genval, een evenement georganiseerd door Bouwkroniek en La Chronique naar aanleiding van hun respectievelijke 100ste en 75ste verjaardag.
De Climate Proof Award zal worden toegekend aan het advies- en ingenieursbureau dat heeft meegewerkt aan de uitwerking van klimaatbestendige plannen en ontwerpen die een wezenlijke bijdrage leveren aan de beheersing van klimaatverandering. Volgens Christophe Hautier, directeur van ORI, is het van belang dat deze duurzaamheidsprijs in België wordt uitgereikt. “Wij roepen deze prijs in het leven omdat we willen onderstrepen dat het belangrijk is om projecten te ondersteunen die op alle niveaus de nodige aandacht besteden aan klimaatbestendigheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”, aldus Christophe Hautier.
 
Ook Xylander Kroon, manager van de magazines Bouwkroniek en La Chronique, is verheugd over deze samenwerking. “Het is goed dat ORI en Bouwkroniek/La Chronique een dergelijke prijs introduceren. Het geeft aan welk belang de sector hecht aan klimaatvriendelijk bouwen”, aldus Xylander Kroon.
 
Inschrijven voor de Climate Proof Award kan vanaf 17 augustus. Een vakjury, onder leiding van de hoofdredactie van Bouwkroniek en La Chronique, zal de winnaar op 10 december 2020 bekendmaken tijdens een gala-avond. De winnaars en de genomineerden zullen uitgebreid aan bod komen in de vakbladen.

Meer informatie vind je op https://belgianconstructionawards.be

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Karl Neyrinck nieuwe voorzitter VCB

Karl Neyrinck nieuwe voorzitter VCB

Karl Neyrinck is verkozen als nieuwe voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) en volgt in die functie Jef Lembrechts op. Neyrinck is sinds 2016 reeds ondervoorzitter van de VCB en sinds 2015 ook nationaal voorzitter van Techlink. Dat is[…]

Collectieve vakantiesluiting is slechts aanbeveling

Collectieve vakantiesluiting is slechts aanbeveling

Studenten blijven welkom in de bouw

Studenten blijven welkom in de bouw

Nieuwe beroepsvereniging voor asbestspecialisten

Nieuwe beroepsvereniging voor asbestspecialisten

Meer artikels