Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Opleidingen isolatie- en luchtdichtingstechnieken

Professionelen in de bouw staan voor de uitdaging om steeds energiezuinigere nieuwbouw- en renovatieprojecten te realiseren. De wettelijke energienormen worden steeds strenger, maar ook opdrachtgevers stellen vandaag hogere eisen op energievlak dan vroeger. Wie in de bouwsector werkt, als aannemer of werknemer, moet zich dan ook systematisch bijscholen om zijn vakkennis up-to-date te houden en een voorsprong te behouden op de concurrentie. Isover organiseert ook dit jaar opleidingen over de meest innoverende isolatie- en luchtdichtingstechnieken en -trends.

Er zijn vier modules: isoleren van hellende daken, inclusief luchtdichting; binnenisolatie van massieve buitenmuren, inclusief luchtdichting; na-isoleren van hellende daken én buitenmuren, inclusief luchtdichting; en luchtdicht afwerken. Op vraag van bouw- en renovatiebedrijven biedt Isover ook opleidingen op maat aan, aangepast aan de behoefte van het bedrijf. In deze opleidingen kunnen verschillende modules worden gecombineerd.

Praktisch

Elke opleiding duurt een volledige dag met uitzondering van de module luchtdicht afwerken die een halve dag (4 uur) duurt.

De opleidingen vinden plaats in het Isover-opleidingscentrum in Kallo, Sint-Jansweg 9 - Haven 1602. Franstalige opleidingen worden gegeven in het opleidingscentrum Formatpme - sectie Formattoit, Rue Saucin 66 in 5032 Isnes.

De concrete opleidingsdata zijn te vinden op www.isover.be/opleidingen. Elke opleiding kost 50 ', een bedrag dat integraal wordt doorgestort naar SOS Kinderdorpen. Cursisten krijgen op het einde van de opleiding tevens een pakket met verschillende producten en een bekwaamheidsattest. Per module zijn maximum twintig deelnemers toegelaten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar