Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen

Op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen

Sortimo, gespecialiseerd in de professionele inrichting van bedrijfsvoertuigen, toont op Batibouw zijn specifieke oplossingen die van iedere standaard bestelwagen een mobiele, veilige en perfect georganiseerde werkplaats maken, op maat van elke ondernemer in de bouw. Bezoekers krijgen op de stand van Sortimo een volledig ingerichte Volkswagen Crafter L3H3 en een Volkswagen T6 te zien. In beide voertuigen wordt een complete Sortimo Globelyst inrichting op maat getoond

De Volkswagen T6 wordt bovendien uitgerust met een oplossing met dubbele bodem en diepe schuifladen. Sortimo Globelyst is een allround bedrijfswageninrichting met een ruim aanbod functionaliteiten. Het resultaat is een ordelijke camionnette waarin het makkelijk zoeken én efficiënter werken is. Dit en de materiaalmix uit plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen creëren een stevige en gebruiksvriendelijke werkplek ‘on the road’.

Bovenop de Volkswagen T6 prijkt een TopSystem-dakdrager. Deze modulaire materiaaldrager uit geanodiseerd aluminium en roestvrij staal realiseert een hoge laadcapaciteit bij een laag eigen nettogewicht. Die laadcapaciteit kan zelfs nog worden opgedreven door het toevoegen van dwarsdragers. Voor een gegarandeerd veilige bevestiging van de lading beschikt TopSystem over een geïntegreerd ProSafe-bevestigingssysteem.

Bezoekers ontdekken ook enkele WorkMo-modules. WorkMo is het mobiele werkstation, transport- en opbergsysteem van Sortimo. Het bestaat uit draagbare modules die onderling gecombineerd en aan elkaar gelinkt kunnen worden. Een mobiele workshop is het resultaat: de modules kunnen op elk moment uit het voertuig en mee op de bouwwerf genomen worden.

Sortimo, Paleis 9, stand 9219

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw sloot zondagavond de deuren met afgerond 187.000 bezoekers op de teller. De vernieuwde editie kon op heel wat enthousiasme rekenen van zowel bezoekers als exposanten. De beurs lag volgens de organisatoren zelfs op koers voor een lichte[…]

Belg is klaar voor nieuwe woonvormen en slimme technieken

Belg is klaar voor nieuwe woonvormen en slimme technieken

Bouwsector in België groeit vier keer sneller dan de rest van de economie

Bouwsector in België groeit vier keer sneller dan de rest van de economie

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Reeks vakbeurzen uitgesteld door Covid19

Meer artikels