Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen

Op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen

Sortimo, gespecialiseerd in de professionele inrichting van bedrijfsvoertuigen, toont op Batibouw zijn specifieke oplossingen die van iedere standaard bestelwagen een mobiele, veilige en perfect georganiseerde werkplaats maken, op maat van elke ondernemer in de bouw. Bezoekers krijgen op de stand van Sortimo een volledig ingerichte Volkswagen Crafter L3H3 en een Volkswagen T6 te zien. In beide voertuigen wordt een complete Sortimo Globelyst inrichting op maat getoond

De Volkswagen T6 wordt bovendien uitgerust met een oplossing met dubbele bodem en diepe schuifladen. Sortimo Globelyst is een allround bedrijfswageninrichting met een ruim aanbod functionaliteiten. Het resultaat is een ordelijke camionnette waarin het makkelijk zoeken én efficiënter werken is. Dit en de materiaalmix uit plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen creëren een stevige en gebruiksvriendelijke werkplek ‘on the road’.

Bovenop de Volkswagen T6 prijkt een TopSystem-dakdrager. Deze modulaire materiaaldrager uit geanodiseerd aluminium en roestvrij staal realiseert een hoge laadcapaciteit bij een laag eigen nettogewicht. Die laadcapaciteit kan zelfs nog worden opgedreven door het toevoegen van dwarsdragers. Voor een gegarandeerd veilige bevestiging van de lading beschikt TopSystem over een geïntegreerd ProSafe-bevestigingssysteem.

Bezoekers ontdekken ook enkele WorkMo-modules. WorkMo is het mobiele werkstation, transport- en opbergsysteem van Sortimo. Het bestaat uit draagbare modules die onderling gecombineerd en aan elkaar gelinkt kunnen worden. Een mobiele workshop is het resultaat: de modules kunnen op elk moment uit het voertuig en mee op de bouwwerf genomen worden.

Sortimo, Paleis 9, stand 9219

 

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Terrazzovloeren: een duurzame investering

Publireportage

Terrazzovloeren: een duurzame investering

Steeds meer mensen kiezen voor een terrazzovloer, en met goede redenen: deze vloeren zorgen voor een strakke look van uw interieur, en bij de juiste professionals kan u uw gietvloer volledig afstemmen naar uw noden, wensen en smaak. Er zijn[…]

12/03/2018 |
Bouwhandel moet inspelen op logistieke en digitale evolutie

Bouwhandel moet inspelen op logistieke en digitale evolutie

Bouwkroniek op Batibouw

Bouwkroniek op Batibouw

Wienerberger stelt de Wall Experience voor op Batibouw

Wienerberger stelt de Wall Experience voor op Batibouw

Meer artikels