Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Oostende wil meer lokaal aankopen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Oostende wil meer lokaal aankopen

© ©SL-Photography - stock.adobe.com

Na o.m. Deinze en Brugge wil ook de stad Oostende inzetten op een lokaal aankoopbeleid. Zo wil de stad lokale ondernemers beter informeren en meer kansen geven om deel te nemen aan overheidsopdrachten die door de stad uitgeschreven worden.
Voor werken, leveringen en diensten die stad Oostende bestelt, is de stad verplicht om altijd rekening te houden met de wetgeving op de overheidsopdrachten. Lokale ondernemers kunnen uiteraard deelnemen aan die overheidsopdrachten, maar vinden niet altijd de juiste weg. Oostende wil hen daarin zo veel als mogelijk helpen, want lokale handelaars creëren lokale jobs.
 
Op een nieuwe webpagina vinden ondernemers voortaan een overzicht van alle openbaar gepubliceerde opdrachten. Daarnaast kunnen ze zich er ook eenvoudig inschrijven als ze geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan kleinere (niet-gepubliceerde) opdrachten waarvoor de stad een prijsvraag organiseert. Oostende engageert zich om steeds na te gaan of er bij die inschrijvingen geschikte leveranciers beschikbaar zijn voor een opdracht. Medewerkers van de stad zullen beschikken over een actuele database van bedrijven die ze kunnen aanschrijven in functie van de aankoop. Meer nog, het is de bedoeling om voor alle werken, leveringen en diensten steeds ook Oostendse firma's te raadplegen, indien die er zijn.
 
Kijk voor alle info, een overzicht van alle lopende opdrachten en het inschrijvingsformulier op www.oostende.be/stadsleveranciers.
 
https://www.bouwkroniek.be/article/brugge-zet-steviger-in-op-een-lokaal-aankoopbeleid.42677
 
https://www.bouwkroniek.be/article/deinze-werkt-voortaan-met-stadsleveranciers.38419
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MCS Rental Software: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MCS Rental Software: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

Glasbedrijf Mols-Dom weer aanwezig in Herentals

Glasbedrijf Mols-Dom weer aanwezig in Herentals

Groot asfaltfreesbedrijf wordt overgenomen

Groot asfaltfreesbedrijf wordt overgenomen

Habenu-van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over

Habenu-van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over

Meer artikels