Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Oost-Vlaamse verhuurfirma’s kiezen voor Wacker Neuson, aangeboden door officiële invoerder Torfs & Compact Machinery

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Oost-Vlaamse verhuurfirma’s kiezen voor Wacker Neuson, aangeboden door officiële invoerder Torfs & Compact Machinery

Torfs & Compact Machinery zijn de specialist in machineverkoop van o.a. compactladers, minigravers, bandenkranen, wielladers en dumpers. 

Als officiële Belgische invoerder van de merken Wacker Neuson, Kramer, Gehl en Thomas bieden zij een zeer groot en betrouwbaar gamma op de markt. Ook de grote Oost-Vlaamse verhuurfirma’s zijn overtuigd van de topkwaliteit van hun producten en diensten.

Huurland koopt acht Wacker Neuson’s bij Torfs & Compact Machinery

Huurland is gespecialiseerd in de verhuur van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie en huis & tuin. Huurland beschikt over elf filialen verspreid over Oost- en West-Vlaanderen. Met 40 jaar ervaring in de verhuur van grondverzet, 25.000 machines, elf filialen en een uitstekende service op maat mag deze firma zich een van de grote spelers op de Belgische markt noemen.

Huurland en Torfs & Compact Machinery hebben er een jarenlange samenwerking op zitten. Ook op het gebied van wieldumpers kiest Huurland nu voor de Wacker Neuson, met zowel minigravers en rupsdumpers van het merk. Met maar liefst acht nieuwe Wacker Neuson’s wil de onderneming hun klanten nog beter bedienen.
Vier Wacker Neuson EZ17 minigravers, twee Wacker Neuson EZ38 minigravers, een Wacker Neuson EZ80 minigraver en een Wacker Neuson DT10 rupsdumper pronken in de groene huiskleur op het depot van Huurland.

De Wacker Neuson EZ17 zero-tail minigraafmachine is het model met de beste prestaties in zijn klasse, met een breedte van amper 990 mm zijn de afmetingen van de cabine dan ook zeer compact.
De Wacker Neuson EZ38 zero-tail minigraafmachine is uitgerust met een zeer ruime en comfortabele cabine en een volledig aangepast en vernieuwd hydraulisch systeem dat de werking van het geheel veel efficiënter maakt.

Links: Benoit Dupont (sales manager Compact Machinery). Rechts: Johan Iliano (aankoopverantwoordelijke Huurland).

De Wacker Neuson EZ80 zero-tail minigraafmachine is voorzien van een derde leiding voor grijper en een ruime, ergonomische cabine die binnen de rupsen draait. Dit maakt de machine uiterst geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes. Door de speciale ECO-modus ligt het verbruik van deze machine tot 20% lager.

De Wacker Neuson DT10 rupsdumper met hoogkip en zelflaadsysteem bewijst op ieder terrein zijn sterkte. De machine is veilig, krachtig en heeft een fijn bestuurbaar rijgedrag dankzij twee variabele pompen.

Special Renting Van Zele koopt drie Wacker Neuson’s bij Torfs & Compact Machinery

Special Renting Van Zele, onder leiding van Marc en Bart Van Zele, is de specialist in verhuur van machines voor de bouwnijverheid, industrie en tuinbouw. Het gerenommeerde verhuurbedrijf is gevestigd in Zele. Special Renting Van Zele beschikt over maar liefst 450 grondverzetmachines (minigravers, dumpers, zitwalsen, wielladers, verreikers,…) die zij inzetten voor de verhuur.

Het verhuurbedrijf koopt bij Torfs & Compact Machinery een Wacker Neuson ET145 minigraver, een Wacker Neuson EW100 bandenkraan en een Wacker Neuson 3001 wieldumper om hun verhuurvloot nog verder uit te bouwen.
De Wacker Neuson ET145 is de grootste minigraafmachine uit het gamma en brengt een enorme toename aan vermogen met zich mee, zonder dat de omvang van de graafmachine hinderlijk wordt.
De Wacker Neuson EW100 bandenkraan beschikt over een zeer hoog vermogen, is uiterst gebruiksvriendelijk voor de operator en heeft een lager toerental. Ook de EW100 heeft een laag brandstofverbruik dankzij ECO-modus.

Met de Wacker Neuson 3001 wieldumper kan een topsnelheid van 22 km/u gehaald worden zonder dat de machine aan bodemvrijheid inboet. Deze machine werd voor Special Renting uitgerust met een draaikiepbak, een laadbak die tot 180 graden draait. De machine kan tevens worden uitgerust met voorkiepbak of een laadbak met lage kiephoogte van 2,2 m.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Ontdek Varmax: dé verwarmingsoplossing van Ygnis voor tertiaire projecten

Publireportage

Ontdek Varmax: dé verwarmingsoplossing van Ygnis voor tertiaire projecten

Ygnis – al meer dan 60 jaar befaamd voor zijn uitermate efficiënte verwarmingsoplossingen voor tertiaire projecten – wil met een ruimer aanbod aan producten en een geoptimaliseerde dienstverlening, onder andere door het extra[…]

21/06/2021 |
'De  bouw is het voorbije jaar veel flexibeler geworden'

'De bouw is het voorbije jaar veel flexibeler geworden'

Studiebureau Jonckheere verhuist naar cohousingproject in Brugge

Studiebureau Jonckheere verhuist naar cohousingproject in Brugge

'Sneller bouwproces koppelen aan duurzaamheid en kwaliteit'

'Sneller bouwproces koppelen aan duurzaamheid en kwaliteit'

Meer artikels