Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Ontdek alle innovaties op één plaats

Gerelateerde onderwerpen :

Ontdek alle innovaties op één plaats

Builty, het innovatieplatform voor bouwprofessionals, is dit jaar aan zijn tweede editie toe. De organisatoren hopen er een nog groter succes dan vorig jaar van te maken. Builty vindt plaats op 18 en 19 november van 14 tot 21 uur in Tour & Taxis in Brussel.

De bouwsector evolueert voortdurend en het is niet altijd even gemakkelijk om de innovaties op de voet te kunnen volgen. Uit deze noodzaak is Builty vorig jaar ontstaan. Na het eerste succes vindt op 18 en 19 november de tweede editie plaats. Bouwheren, projectarchitecten, studiebureaus en projectontwikkelaars van grote multisectoriële projecten staan centraal en krijgen een antwoord op hun technische vraagstukken.

Ook het leeraspect is heel belangrijk op Builty.

Het event brengt in twee dagen tijd 1.500 bouwprofessionals in contact met 50 fabrikanten van innovatieve ruwbouwmaterialen. Gesteund door organisaties zoals de Confederatie Bouw, het WTCB, navb, de VBA en ODE Vlaanderen is Builty de ontmoetingsplaats om in een minimum van tijd alle innovaties op één plaats te ontdekken.

Behalve het aanbod van de recentste innovaties en sterkste producten in de ruwbouw en het netwerken met fabrikanten en andere bouwprofessionals, is ook het leeraspect heel belangrijk op Builty. Aan de hand van technische lezingen, demonstraties, workshops en projectleidersvergaderingen wordt een antwoord gegeven op actuele problematieken. Het inhoudelijke programma werd opgebouwd in samenwerking met de belangrijkste ambassadeurs en partners tijdens de stuurgroepvergaderingen.

Wat biedt Builty u als bezoeker'

Een demozone per stand waar fabrikanten een presentatie of technische sessie kunnen geven over hun innovatie(s);

Short & sharp-sessies georganiseerd door het WTCB van 16 tot 18 uur. Dagelijks zullen vier actuele thema's uit de bouw aan bod komen. Na deze sessies worden de deelnemers uitgenodigd in de themabars op de eventvloer, waar men kan netwerken/ napraten met sprekers en fabrikanten;

Technisch contentprogramma gebracht door Confederatie Bouw, navb, ODE Vlaanderen en de VBA;

High-level networking met fabrikanten, collega's en bouwprofessionals;

Online productinformatie in samenwerking met Bativox;

Gratis hapjes en drankjes op de stands met afsluitende walking dinner.

Registreren

Registraties voor dit exclusieve event zijn sinds kort mogelijk. U kunt uw bezoek aan Builty plannen door online een aanvraag te doen. Opgelet: Builty hanteert een streng toegangsbeleid dat u kan consulteren op de website.

Als bouwbedrijf kunt u uw projectleidersvergadering met uw team van projectleiders, werfleiders, technisch directeurs, calculators en aankoopmanagers organiseren op Builty in combinatie met een bezoek aan het event. De vergaderfaciliteiten worden bovendien gratis aangeboden.

Voor alle info over Builty surf je naar www.builty.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

De vakbeurzensector ligt al meer dan een jaar zo goed als volledig stil en ook dit voorjaar is de beurskalender akelig leeg. Eén van de eerste vakbeurzen voor de bouwsector wordt waarschijnlijk materieelvakbeurs Matexpo in Kortrijk, van 8[…]

22/04/2021 | BouwmaterieelMaterieel
De professionele beurzen Installpro en Probuild zijn terug

Publireportage

De professionele beurzen Installpro en Probuild zijn terug

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Meer artikels