Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

One Building Maintenance realiseert twee overnames

One Building Maintenance, onderdeel van de facilitaire dienstverlener Facilicom Services Group en specialist in het technische onderhoud van gebouwen en gebouwomgevingen, neemt twee bedrijven over: Hofline Electro & Cabling (HEC) en Teambouw, gespecialiseerd in elektriciteitswerken, bekabeling en volledige (winkel)renovaties en afbraakcontainers, en Co-Worx, gespecialiseerd in hvac en sanitair. Co-Worx heeft ook een erkenning voor algemene aannemingswerken.

De overgenomen bedrijven zullen blijven bestaan als zusterondernemingen en behoren ' juridisch - net zoals OBM tot de holding One Facility Services van Facilicom. Beide ondernemingen tellen zowat vijftien gespecialiseerde techniekers. Jan Hofman, de stichter en zaakvoerder van Hofline Electro & Cabling en Teambouw, blijft de operationele leiding hebben over HEC en Teambouw/Containerdiensten. Ook de oprichter en zaakvoerder van Co-Worx, Tim Collier, vervoegt het management van One en blijft de divisie Hvac en sanitaire installaties aansturen.

One Building Maintenance (OBM) kon de voorbije jaren een mooie autonome groei realiseren: bij de overname in 2010 bedroeg de jaaromzet 5 miljoen '. 2014 werd afgesloten met 11 miljoen ' omzet. OBM biedt werk aan een zeventigtal technische specialisten en vormt een aanvulling op de Facilicom-bedrijven Prorest Catering, Trigion Security en Gom Cleaning. Dankzij de recente overnames stevent One Facility Services naar eigen zeggen af op een jaaromzet van meer dan 15 miljoen '.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vorsselmans bouwt nieuwe productiehal en kantoren

Vorsselmans bouwt nieuwe productiehal en kantoren

Het familiebedrijf Vorsselmans uit Loenhout, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium ramen, gevels en zonnepanelen, zette de symbolische eerste spadesteek voor de bouw van een nieuwe, geautomatiseerde productiehal met een[…]

120 bouwpromotoren en architecten op petanquetornooi van Renson

120 bouwpromotoren en architecten op petanquetornooi van Renson

Inspirerende openhuizendag over toekomstgericht bouwen

Inspirerende openhuizendag over toekomstgericht bouwen

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring