Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

One Building Maintenance realiseert twee overnames

One Building Maintenance, onderdeel van de facilitaire dienstverlener Facilicom Services Group en specialist in het technische onderhoud van gebouwen en gebouwomgevingen, neemt twee bedrijven over: Hofline Electro & Cabling (HEC) en Teambouw, gespecialiseerd in elektriciteitswerken, bekabeling en volledige (winkel)renovaties en afbraakcontainers, en Co-Worx, gespecialiseerd in hvac en sanitair. Co-Worx heeft ook een erkenning voor algemene aannemingswerken.

De overgenomen bedrijven zullen blijven bestaan als zusterondernemingen en behoren ' juridisch - net zoals OBM tot de holding One Facility Services van Facilicom. Beide ondernemingen tellen zowat vijftien gespecialiseerde techniekers. Jan Hofman, de stichter en zaakvoerder van Hofline Electro & Cabling en Teambouw, blijft de operationele leiding hebben over HEC en Teambouw/Containerdiensten. Ook de oprichter en zaakvoerder van Co-Worx, Tim Collier, vervoegt het management van One en blijft de divisie Hvac en sanitaire installaties aansturen.

One Building Maintenance (OBM) kon de voorbije jaren een mooie autonome groei realiseren: bij de overname in 2010 bedroeg de jaaromzet 5 miljoen '. 2014 werd afgesloten met 11 miljoen ' omzet. OBM biedt werk aan een zeventigtal technische specialisten en vormt een aanvulling op de Facilicom-bedrijven Prorest Catering, Trigion Security en Gom Cleaning. Dankzij de recente overnames stevent One Facility Services naar eigen zeggen af op een jaaromzet van meer dan 15 miljoen '.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vandezande Construct Bv: Architect/Bouwkundig ingenieur

Vandezande Construct Bv: Architect/Bouwkundig ingenieur

Vandezande Construct Bv, algemeen aannemer uit de omgeving van Leuven, is een familiaal bedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw en  renovatiewerken, erkend aannemer klasse 6 met meer dan 50 jaar ervaring. Werft aan ten gevolge expansie[…]

23/05/2022 |
Klanten annuleren steeds vaker bouw- en verbouwprojecten

Klanten annuleren steeds vaker bouw- en verbouwprojecten

Aantal vacatures in de bouwsector op recordhoogte

Aantal vacatures in de bouwsector op recordhoogte

Studenten maken kennis met nieuwste bouwtechnologieën

Studenten maken kennis met nieuwste bouwtechnologieën