Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nordeon Group neemt WILA over

Gerelateerde onderwerpen :

De Nordeon Group breidt opnieuw uit met de overname van WILA, bekend van zijn architecturale indoorverlichting. WILA werd opgericht in 1857 in Iserlohn (Duitsland) als fabrikant van oem-onderdelen voor de meubelindustrie. Sinds 1932 is het actief in verlichting en sinds 2007 in het gedigitaliseerde tijdperk van ledverlichting. WILA zal ook na de overname als onafhankelijk bedrijf blijven werken.

De voorbije jaren nam de Nordeon Group reeds Griven en Hess over, evenals fabrieken van Philips. WILA heeft een uitstekende reputatie in de wereld van architecten en het premium indoorsegment. Het bedrijf is bekend van zijn verlichtingsoplossingen voor kantoren, commerciële gebouwen, ziekenhuizen, luchthavens, scholen, winkelcomplexen en universiteiten. Met een uitgebreide portfolio van merken, waaronder Hess, Vulkan, Nordeon, Griven en nu ook WILA, gericht op alle denkbare toepassingsgebieden voor verlichting, is de Nordeon Group uitgegroeid tot een partner voor heel wat verschillende markten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

De eerste editie van We Are Real Estate is meer dan geslaagd. Precies 1.953 deelnemers hebben deze nieuwe vakbeurs voor vastgoedprofessionals in Brussels Expo bezocht, waar 55 exposanten het beste van zichzelf hebben gegeven. De algemene teneur[…]

09/06/2019 |
Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Iets meer bezoekers voor Prowood

Iets meer bezoekers voor Prowood

De certificatie van verhuurbedrijven is een feit

Publireportage

De certificatie van verhuurbedrijven is een feit

Meer artikels