Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Jochen Bessems (l.) en Jan Soeters schakelen een versnelling hoger.

Jochen Bessems neemt het dagelijks beleid als zaakvoerder van Asbitech over van Jan Soeters, die zijn commerciële ervaring en passie zowel in de petrochemie als in de industrie voort wil uitbouwen. Beiden zijn al meer dan tien jaar actief in de asbestsector. De wissel aan de top moet de groei van het bedrijf versnellen en leiden tot een stevigere marktpositie.
Asbitech werd opgericht in 2014 met als doel een plekje te veroveren tussen de grote jongens. We hebben altijd gefocust om continu verbeteringen door te voeren in onze werkwijze, klantenaanpak en veiligheidsvoorwaarden. De uitdagingen in 2020 hebben onze alertheid gestimuleerd. We verbreden onze doelgroepen, versterken onze commerciële cel en breiden nog uit met zowel extra arbeiders als extra ondersteuning op de planning- en offertedienst”, vertelt oprichter Jan Soeters.
 
“Als je voor de top wil gaan, brengt dat enorme uitdagingen mee: zowel de offertes als de planningstool zijn beter gestructureerd, meer aanwervingen blijven nodig en ten slotte hebben we een sales- en marketingstrategie voorzien. Asbitech is klaar voor de toekomst.  We blijven trouw aan onze  missie: veiligheid en kwaliteit voorop. Door nauw samen te werken met onze relaties kunnen we maximaal resultaat behalen. We zijn vooruitstrevend en richten ons op nieuwe ontwikkelingen”, aldus Jochen Bessems en Jan Soeters.
 
Inmiddels telt Asbitech 21 medewerkers en is het bedrijf zeer actief in zowel de petrochemie als in de civiele bouw.  Met het oog op het (versneld) asbestafbouwbeleid in Vlaanderen stelt Asbitech zich ook ter beschikking voor particuliere opdrachten.
 
“Onze structuur is er klaar voor en hoe complexer de projecten, hoe hoger het veiligheidsniveau. Al onze medewerkers zijn en blijven goed opgeleid waardoor we voldoen aan alle erkenningen die nodig zijn in ons vak als erkende asbestverwijderaar. Onze specialiteit blijft het demonteren en verwijderen van niet-hechtgebonden asbest. De toepassingen en producten van asbest in gebouwen is echter zo divers, dat we gaan voor een oplossing voor elke type asbestsanering”, zegt Jochen Bessems.
 
De onderneming is dan ook bijzonder trots op enkele ’speciale’ realisaties waaronder het Koninklijk Paleis, de abdij van Tongerlo, het onderhoud aan de Kennedytunnel, de Brielenbrug te Willebroek en het oude gasthuis in Hoogstraten.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels