Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe service voor installateurs ventilatiesystemen

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Nieuwe service voor installateurs ventilatiesystemen

(c) Duco

Voor installateurs van ventilatiesystemen is er nu de Duco Start-Up Service, twee nieuwe diensten om het werk te vergemakkelijken. Na de installatie en de montage van de elektriciteit en de kanalen, kan je voor de afwerking beroep doen op Duco voor de opstart en regeling van het ventilatiesysteem en voor het opstellen van het officiële ventilatieprestatieverslag (vpv) voor het epb-dossier.

 

Een Duco-expert komt ter plaatse en stemt alle regelkleppen en bedieningen op elkaar af. Met behulp van het epb-dossier stelt hij tevens de toe- en afvoerventielen per ruimte in. Ook de ventilatiebox wordt zodanig ingesteld dat een zo optimaal rendement voor de woning wordt bekomen. Vervolgens ontvang je het meetverslag met de ingeregelde debieten. Wie gebruik maakt van de service, geniet bovendien van een verlengde garantie tot vijf jaar van de door Duco ingeregelde ventilatiebox.
 
Naast de opstart en de inregeling van het systeem, biedt Duco nog een tweede service. Na de plaatsing voert een erkende ventilatieverslaggever een complete debietmeting doorheen de woning uit. Het resultaat is een officieel verslag dat aan het epb-dossier wordt toegevoegd. Dat verslag is een samenvatting van de volledige prestatie van het ventilatiesysteem en bevat informatie over de gemeten debieten, de ventilatieroosters, de doorvoeropeningen, enz.
 
https://www.duco.eu/be_nl/start-up-service
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vlaams parlement wil betere binnenlucht door ventilatie

Vlaams parlement wil betere binnenlucht door ventilatie

Het Vlaamse parlement kiest resoluut voor een geïntegreerd ventilatiebeleid voor publieke en publiek toegankelijke gebouwen. Vorige week keurde de plenaire vergadering een resolutie goed over ventilatie in het kader van het relanceplan[…]

06/07/2021 | VlaanderenScholen
Verplichte registratie voor ventilatie-zuiveringssystemen

Verplichte registratie voor ventilatie-zuiveringssystemen

Gerd Vrieling leidt ATTB

Gerd Vrieling leidt ATTB

Nieuwe baas voor Vasco Group

Nieuwe baas voor Vasco Group

Meer artikels