Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe Nissan NV250 is een veelzijdige, compacte bedrijfswagen

Gerelateerde onderwerpen :

,
Nieuwe Nissan NV250 is een veelzijdige, compacte bedrijfswagen

Nissan NV250 L1 Van

© © 2019 Nissan

Nissan stelt de NV250 voor, een nieuwe, compacte en veelzijdige bedrijfswagen die standaard geleverd wordt met de Nissan Intelligent Mobility-technologie en een garantietermijn van vijf jaar of 160.000 km, wat volgens Nissan uniek is in de bedrijfswagenmarkt.


Nissan levert de nieuwe NV250 met keuze uit drie motorvarianten, verschillende interieurindelingen, twee lengtevarianten en een uitgebreide reeks ombouwvarianten. De NV250 is leverbaar als gesloten bestelwagen en personenauto (Combi). Het model is vanaf september te koop in heel Europa.

De NV250 heeft een laadvermogen tot 800 kg en voldoet aan de emissienorm Euro 6d-Temp. Het lage brandstofverbruik zorgt voor gunstige kosten. Er zijn meer gebruiksmogelijkheden dankzij een uitgebreid aanbod van ombouwmogelijkheden, zoals betimmering in de laadruimte of ingebouwde koelunits. Deze nieuwe bedrijfswagen beschikt voorts over Hill Start Assist en Extended Grip.“De nieuwe Nissan NV250 is de ideale compacte bestelwagen voor ondernemingen met grote ambities. Dankzij de ruime keuze aan varianten kunnen klanten altijd de uitvoering kiezen die bij hen past. De NV250 maakt het voor bedrijven mogelijk om flexibeler te leveren en biedt ook meer mogelijkheden voor vrijetijdsgebruik”, stelt Paolo D’Ettore van Nissan Europe.


 
De bestelwagen is beschikbaar in twee lengtevarianten (L1 en L2). De personenwagenuitvoering Combi is alleen beschikbaar in de lengtevariant L1 en biedt plaats aan vijf personen inclusief bagageruimte. De Nissan NV250 wordt aangedreven door een 1,5-liter dieselmotor met drie vermogensvarianten: 59, 70 en 85 kW.


 
De nieuwe NV250 komt in het modelgamma naast de e-NV200, de vooruitstrevende emissievrije bestelwagen waarvan in Europa al meer dan 20.000 stuks verkocht zijn sinds de introductie in 2014. Die elektrisch aangedreven besteller werd bovendien opgewaardeerd met een 40 kWh-batterij, waarmee de actieradius van de e-NV200 toeneemt tot 200 km.


 

 

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Wanty koopt zes nieuwe vrachtwagens bij DAF

Wanty koopt zes nieuwe vrachtwagens bij DAF

Het familiale bouwbedrijf Wanty heeft zopas zijn vertrouwen in vrachtwagenconstructeur DAF en concessiehouder TH Trucks bevestigd via een bestelling van zes CF multi-assers. Onlangs werden de sleutels overhandigd van twee CF 480 FAT 6X4’s,[…]

Grasmaaier met meer comfort voor professionele gebruikers

Grasmaaier met meer comfort voor professionele gebruikers

Nieuwe Motorgrader 120 biedt betere productie en lagere kosten

Nieuwe Motorgrader 120 biedt betere productie en lagere kosten

Gyproc kiest voor lng-trucks

Gyproc kiest voor lng-trucks

Meer artikels