Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe glazen roterende deuren bij ASSA ABLOY Entrance Systems

Nieuwe glazen roterende deuren bij  ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems, leverancier van automatische toegangsoplossingen, lanceert twee nieuwe, volledig glazen roterende deuren en een verbeterd gamma van compacte roterende deuren.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft zijn gamma van roterende deuren nog verbeterd en uitgebreid met twee volledig glazen roterende deuren: de Besam RD3-300 met drie vleugels en de Besam RD4-300 met vier vleugels. Het in de vloer ingebouwde besturingssysteem is vooringesteld voor een aansluiting op de eFunctionality van ASSA ABLOY Entrance Systems. De bediening en het onderhoud vanop afstand stellen dus geen enkel probleem.

Deze volledig glazen roterende deuren van topkwaliteit hebben ingebouwde led-lampen die kunnen worden aangepast aan de vereisten van de klant. Ze hebben een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke touchscreen-moduskeuzeschakelaar. Deze nieuwe schakelaar wordt voortaan ook aangeboden als optie voor alle andere producten in het gamma van de compacte roterende deuren.

De Besam RD3-200 en Besam RD4-200 compacte roterende deuren hebben een nieuwe bekleding met ononderbroken lijnen in de profielen.

Veiligheid

Het gamma van de compacte roterende deuren bevat een pakket voor inbraakbeveiliging met weerstandsklasse 3 voor deuren met nachtsluiting. Dit pakket werd getest en goedgekeurd op basis van internationale normen als de EN 1627.

Deuren met nachtsluiting zijn een optie voor de volledig glazen Besam RD3-300 en Besam RD4-300 deuren. Bij de veiligheidsinrichtingen is ook veiligheidsglas voorzien voor alle RD-300 deuren.

Gebouwd voor de toekomst

De compacte en de volledig glazen roterende deuren zijn beschikbaar in verschillende configuraties, diameters en hoogten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

De Regie der Gebouwen heeft zopas omvangrijke renovatiewerken afgerond in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel. Het gaat om een investering van ongeveer 4,5 miljoen €.     Twee verdiepingen van de[…]

18/09/2020 | Brussels GewestRenovatie
Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen