Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe elektrische radiatoren

Nieuwe elektrische radiatoren

Radson introduceert op Batibouw twee nieuwe elektrische radiatoren:Yali Ramo en Yali Parada. Elektrische radiatoren hebben het grote voordeel dat ze eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Indien in bepaalde ruimtes van de woning zoals bv. de badkamer, de studeerkamer of de hobbyruimte nog geen centrale verwarming aanwezig zou zijn, hoeft men dankzij deze handige oplossing dus niet speciaal leidingen te gaan leggen.

De Yali Parada (met vlakke voorzijde) en de Yali Ramo (met geprofileerde voorzijde) hebben beide rechte zijpanelen en een decoratief bovenrooster. De comfortabele stralingswarmte wordt geleverd door milieuvriendelijke plantaardige olie. Beide zijn snel en eenvoudig te installeren.

De Yali Parada is een eenvoudige en tegelijk krachtige aanvulling voor elke ruimte, met een instelbare oppervlaktetemperatuur volgens drie afgiftes (90°,C, 75° C of 60° C). Het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur zijn via de digitale display instelbaar en bieden flexibiliteit en gebruiksgemak. De Yali Ramo heeft dezelfde intelligente kenmerken als de Yali Parada, maar biedt met zijn geprofileerde voorzijde een alternatief op het vlak van design.

Het mag duidelijk zijn dat de keuze voor een radiator best gepaard gaat met de nodige zorgvuldigheid. Verwarmingscomfort en warmteafgifte is een absolute voorwaarde, maar ook de stijl van de radiator moet perfect passen bij de ruimte. Radson wil de klanten begeleiden in de zoektocht naar de ideale radiator voor hun interieur.

Midden oktober lanceerde Radson daarom een gloednieuwe website voor particulieren rond het centrale thema 'Renovation needs Inspiration'. Via dit nieuwe digitale platform wil het bedrijf webbezoekers nog beter helpen en hen in hun bouw- of renovatieproces de nodige inspiratie bieden bij de keuze van hun radiatoren.

'Wie een nieuwe verwarmingsinstallatie plaatst, zit met heel wat vragen, en daar trachten we bij Radson een antwoord op te bieden', aldus Stefan Ramos, Brand Marketing manager bij Rettig ICC, het moederbedrijf waartoe o.a. het merk Radson behoort.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Tips & Tricks

Tips & Tricks

In een deze reeks, exclusief voor Bouwkroniek, geven we praktische en haalbare tips om de slaagkansen van je offertes gevoelig te verhogen.

23/10/2020 |
Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Nieuwe methode om verf te testen

Nieuwe methode om verf te testen