Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuwe cementzak vestigt aandacht op komst nieuwe Holcim-producten

Gerelateerde onderwerpen :

,
Nieuwe cementzak vestigt aandacht op komst nieuwe Holcim-producten

Holcim, al meer dan 100 jaar fabrikant en verdeler van een ruim aanbod cement, lanceert deze maand een nieuwe look voor zijn beroemde rode cementzak, ook wel de ‘Classic’ genoemd. Deze zak is de onbetwiste bestseller van Holcim België. De nieuwe verpakking fungeert als voorproefje voor de veranderingen in het huidige gamma dat binnenkort wordt uitgebreid met nieuwe producten.

Het Classic-cement, door professionals uit de sector ook wel ‘de rode’ genoemd, kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden: funderingen, de fabricatie van betonplaten, dekvloeren, bouwwerken van gewapend beton, … Daarnaast wordt het ingezet voor metselwerk zoals het optrekken van muren, het plamuren van gevels of het plaatsen van tegels.Het Classic-cement krijgt voortaan een nieuwe verpakking, maar de oude cementzakken blijven op de markt tot de bestaande voorraden opgebruikt zijn. De nieuwe verpakking zal dus geleidelijk in de winkel te vinden zijn. De andere cementzakken van het gamma zullen de komende maanden dezelfde weg afleggen. De nieuwe Classic-verpakking heeft een dynamische look waarin de trendy motieven en de rode kleur duidelijk naar voren komen. De zak is zowel verkrijgbaar in papier als in plastic. De gebruiksaanwijzingen voor de professional staan duidelijk op de zak aangegeven via eenvoudig te begrijpen pictogrammen.

Door zijn nieuwe look wordt de rode zak voorgesteld als een kampioen die de eerste plaats op het podium inneemt. “De Classic maakt het grootste deel van onze verkoop uit, het is onze trots. Elke dag opnieuw doen we al het mogelijke om een gamma aan te bieden dat tegemoetkomt aan de behoeften van de sector. We willen ons cementgamma de komende maanden uitbreiden”, vertelt Bart Daneels, commercieel directeur Cement & Marketing bij Holcim België.

We zijn er ons niet altijd van bewust, maar de wegen waarop we rijden, de gebouwen waarin we werken en de huizen waarin we wonen, zijn producten van de bouwsector. Die zou vandaag niet zijn wat hij is zonder het cement, de granulaten en het beton van Holcim, een bedrijf dat dankzij zijn producten en diensten en succesvolle partnerschappen onze dagelijkse omgeving als het ware mee heeft gevormd.

Holcim is actief sinds 1911. Naast het cement dat in bulk verkocht wordt, blijft cement in zakken een belangrijke markt voor Holcim in België. Het ruime aanbod cement dat over alle Benor-certificeringen beschikt, wordt gefabriceerd en verpakt in België. Holcim België behoort tot de groep LafargeHolcim en telt meer dan 700 medewerkers verspreid over twintig sites. In ons land levert Holcim grondstoffen aan de voornaamste spelers in de bouwsector, de openbare werken, de industrie van stortklaar beton, prefabrikanten, handelaars in bouwmaterialen en gespecialiseerde bedrijven.

Het bedrijf biedt een uitgebreid gamma oplossingen aan voor de bouw van zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen, kunstwerken en wegwerkzaamheden. Daaronder vallen een compleet gamma genormaliseerd cement in bulk en in zakken, speciale bindmiddelen voor grondbehandeling, bodeminjectie en verwerking van industrieel afval, een volledig gamma van genormaliseerd stortklaar beton en mortelsoorten, Benor-beton, esthetisch beton, beton voor wegenwerken e.a., evenals kalksteen-, zandsteen- en porfiergranulaten voor allerlei toepassingen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Living Tomorrow bouwt innovatiecampus van 50 m hoog

Living Tomorrow bouwt innovatiecampus van 50 m hoog

Vlaams viceminister-president Hilde Crevits plaatste zopas in een exoskelet het eerste raam van de futuristische toren van de nieuwe innovatiecampus van Living Tomorrow in Vilvoorde. Die wordt met 15 verdiepingen bijna 50 m hoog en kost afgerond[…]

01/04/2021 | ProjectenIsolatie
Lithobeton levert 10.000ste elektriciteitscabine

Lithobeton levert 10.000ste elektriciteitscabine

Delmar neemt activiteiten architectonische beton over van SVK

Delmar neemt activiteiten architectonische beton over van SVK

Infrabel plaatst als eerste in Europa dwarsliggers in zwavelbeton

Infrabel plaatst als eerste in Europa dwarsliggers in zwavelbeton

Meer artikels