Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuw trainingscentrum voor installateurs

Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne opent een eigen trainingscentrum. Voortaan kan de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen zowel beginnende als ervaren installateurs een praktijkgerichte opleiding geven met de Duco Academy. Hiermee wil het bedrijf de kwaliteitsgarantie van zijn ventilatiesystemen versterken en inspelen op de noden van de installateur.

Voor een optimale werking van een ventilatiesysteem zijn een vakkundige installatie, een inregeling van de debieten én een correct onderhoud essentieel. De kosteloze opleiding tot erkend installateur van Duco's ventilatiesystemen kan zowel bij Duco als bij de installateur ter plaatse worden gegeven en beperkt zich niet tot de zuiver theoretische productvoorstelling.

Erkende opleiding

'Ook aan de praktische benadering wordt voldoende aandacht besteed. Snel en efficiënt kunnen de installateurs aan de hand van demo-opstellingen onder meer het regelen van ventielen en afvoerventilatoren, en het onderhouden van de diverse systemen onder de knie krijgen', verduidelijkt marketing manager Hendrik Dejonghe.

Het Fonds voor de Vakopleiding in de Bouwnijverheid certificeert de opleiding aan de Duco Academy als erkende bouwopleiding. Met deze erkenning garandeert fvb Constructiv een professioneel opleidingsniveau en kunnen installateurs de uren die zij besteden aan de verplaatsing en het volgen van de opleiding nu ook recupereren.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Sector zoekt oplossingen voor toekomst strategische metalen

Sector zoekt oplossingen voor toekomst strategische metalen

De KU Leuven heeft in opdracht van Eurometaux een studie gepubliceerd over welke grondstoffen nodig zijn om de klimaatdoelstellingen in 2050 te behalen. Elk metaal komt aan bod, van aluminium, kobalt tot de zeldzame aardmetalen. In de nasleep[…]

16/08/2022 |
Tweede kans voor woonproject Melkerij in Mol

Tweede kans voor woonproject Melkerij in Mol

Volgende fase voor Pomppark Zuid in Antwerpen

Volgende fase voor Pomppark Zuid in Antwerpen

Architecturale interventie op het domein Rubenskasteel in Elewijt

Architecturale interventie op het domein Rubenskasteel in Elewijt